Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: okulary

Domyślnie

Ja już się nie czepiam. Podziwiam doskonałą precyzję świecenia, fakturę na jedynce i niesamowite subtelności na dwójce
    ['O]

Domyślnie

Jedynka mi się nie podoba, ale to moje widzimisię, bo ogólnie w większości przypadków nie lubię studyjnych, błyskanych zdjęć Ale warsztat jest opanowany i to widać.

Za to dwója super! Plakat, okładka, kalendarz, cokolwiek. Świetne światło i okulary ładnie się odcinają, cień przy oczach za szkłami mi się podoba. Super fota
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    chyba zadne nie ucierpialy
    Czytała Krystyna Czubówna.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Napiszę tak: nie wiem jakie się tworzą TWA tutaj (czasem widzę wojny sailor vs kurczeblade) więc nie chcę oberwać, bo pokorne cielę dwie matki ssie, ale na pewno widzisz jak bardzo różni się kolor dłoni od koloru twarzy na 1, tamże spod prawego łokcia wystaje część lewej dłoni (palca?), na pewno podoba mi się odcień tła w relacji do czerni okularów - czytelnie czenrie w okularach, tło nieco jaśniejsze ale bardzo przyjemne. 2jka na pewno ładniejsza, chociaż światło odcinające mogłoby być mocniejsze, a kadr bardziej dopracowany. Sam się dopiero uczę, ale to Ty nauczyłeś mnie dzięki forum zwracać uwagę na detale więc co złego to nie ja
    Ostatnio edytowane przez Śprotek ; 10-09-2014 o 21:11

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Śprotek Zobacz posta
    ... ale na pewno widzisz jak bardzo różni się kolor dłoni od koloru twarzy na 1 ...
    No bo na twarzy są tony makijażu, a na dłoni nie. Nie jest to na tyle rażące, żeby "działać" w PSie albo zlecać na przyszłość także makijaż rąk
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Śprotek Zobacz posta
    ...a kadr bardziej dopracowany...
    A jakie masz zastrzeżenia do tego kadru?

Domyślnie

Pewnie było trochę zabawy z usuwaniem odblasków ze szkieł. Zdjęcia trochę rzemieślnicze, pedantyczne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jędrula Zobacz posta
    No bo na twarzy są tony makijażu, a na dłoni nie. Nie jest to na tyle rażące, żeby "działać" w PSie albo zlecać na przyszłość także makijaż rąk
    Wszystko rozumiem, ale tutaj to bardzo nieestetycznie wygląda mz. Wystarczyłoby nieco ocieplić ręce.
    Tym bardziej występlować fragment ciała wystający spod ręki.

Cytat Zamieszczone przez sruba Zobacz posta
    A jakie masz zastrzeżenia do tego kadru?
    Za wąsko jak dla mnie, możnaby się pobawić z kompozycją.

Myślę, że sailor specjalnie wstawił tutaj te zdjęcia dla nas, jako ćwiczenia z patrzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    Pewnie było trochę zabawy z usuwaniem odblasków ze szkieł.
    nie bylo zabawy bo nie bylo odbalskow
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Sprytnie Rzeczywiście chyba lepiej pobawić się światłem niż dłubać potem w komputerze - 2 setupy już zapodałeś i pewnie jeszcze kilka by się znalazło

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów