Ja już się nie czepiam. Podziwiam doskonałą precyzję świecenia, fakturę na jedynce i niesamowite subtelności na dwójce![]()
Szukaj
Ja już się nie czepiam. Podziwiam doskonałą precyzję świecenia, fakturę na jedynce i niesamowite subtelności na dwójce![]()
['O]
Jedynka mi się nie podoba, ale to moje widzimisię, bo ogólnie w większości przypadków nie lubię studyjnych, błyskanych zdjęćAle warsztat jest opanowany i to widać.
Za to dwója super! Plakat, okładka, kalendarz, cokolwiek. Świetne światło i okulary ładnie się odcinają, cień przy oczach za szkłami mi się podoba. Super fota![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Napiszę tak: nie wiem jakie się tworzą TWA tutaj (czasem widzę wojny sailor vs kurczeblade) więc nie chcę oberwać, bo pokorne cielę dwie matki ssie, ale na pewno widzisz jak bardzo różni się kolor dłoni od koloru twarzy na 1, tamże spod prawego łokcia wystaje część lewej dłoni (palca?), na pewno podoba mi się odcień tła w relacji do czerni okularów - czytelnie czenrie w okularach, tło nieco jaśniejsze ale bardzo przyjemne. 2jka na pewno ładniejsza, chociaż światło odcinające mogłoby być mocniejsze, a kadr bardziej dopracowany. Sam się dopiero uczę, ale to Ty nauczyłeś mnie dzięki forum zwracać uwagę na detale więc co złego to nie ja![]()
Ostatnio edytowane przez Śprotek ; 10-09-2014 o 21:11
http://marcinciepielewski.pl/
Instagram: Marcin Ciepielewski
Facebook: Marcin Ciepielewski - Images of Passion
Pewnie było trochę zabawy z usuwaniem odblasków ze szkieł. Zdjęcia trochę rzemieślnicze, pedantyczne.
Wszystko rozumiem, ale tutaj to bardzo nieestetycznie wygląda mz. Wystarczyłoby nieco ocieplić ręce.
Tym bardziej występlować fragment ciała wystający spod ręki.
Za wąsko jak dla mnie, możnaby się pobawić z kompozycją.
Myślę, że sailor specjalnie wstawił tutaj te zdjęcia dla nas, jako ćwiczenia z patrzenia.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
SprytnieRzeczywiście chyba lepiej pobawić się światłem niż dłubać potem w komputerze - 2 setupy już zapodałeś i pewnie jeszcze kilka by się znalazło
![]()
Skontaktuj się z nami