Szukaj
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Jedynka - nie podoba mi się poza (wiem, kwestia gustu), brak zdecydowania co do kontry (zarys włosów) i wystający z łokcia kawałeczek dłoni czy palca, ale to już czepiactwo. Generalnie, bardzo fajna fota. Dwójeczka - dla mnie, mistrzostwo świata. Podziwiam i podziwiam, oderwać się nie mogę. Super!
['O]
Tego samego zdania jestem co @ecml pozakontra na 1. dla mnie jest wystarczająca, modelka ma głowę przechylona a kontrę widać od dołu do "nad uchem"brak zdecydowania co do kontry (zarys włosów)
Zazdroszczę tego wyczucia z pracy ze światłem.
Fantastyczne !!Dwójka bardziej pasuje do tematu - okulary !!
Jedynka mi sie nie podoba bo nie pasuja mi te cienie od gogli na twarzy i cien od reki. Dwojka ok, choc wyglada jakby leciala w lewoW sumie wolalbym dwojke bez dloni (ucialbym pod wierzcholkiem trojkata)
Jeszcze musisz pocwiczyc
![]()
1.poza (tlumaczac doslownie popularny w niemieckim obszarze jezykowym zwrot) "wymaga przyzwyczajenia" (sie do niej), 2. przez niesymetrycznie rozlozone cienie (a raczej jasnosci) sprawia na mnie tez wrazenie jakby w (moje) lewo "leciala". Raz jeszcze doslownie przetlumaczony niemiecki zwrot: przy ocenie obu zdjec "narzekanie na wysokim poziomie" (co jest pochwala). 2x 9/10 P.S. 1. Dama bardzo ladna, make-up profesjonalny, ogolnie- milo sie patrzy (i niemilo zazdrosci wiedzac ile jeszcze trzeba sie uczyc, zeby takie zdjecia umiec zrobic) P.S.2. Dama ubrana w meska konfekcje- mozna zalozyc, ze do pana fotografa nalezaca, ktory w majtasach zdjecia musial robic. Widok ladnej i dobrze odzianej damy oraz kolegi fajfra (fajfera? nie chce nikogo urazic) w slipach w fotograficzno-studyjnych "okolicznosciach przyrody" zaslugiwalby na dodatkowy foto shooting.
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 07-09-2014 o 09:00
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
...pamiętam skądś zdanie, którego sens był mniej więcej taki
Z zainteresowaniem czytam oceny zdjęć w tym dziale kolegów potrafiących rozebrać zdjęcie na czynniki pierwsze. Poddać drobiazgowej analizie. Ocenić każdy detal. Jeśli jeszcze uzasadnienia brzmią wiarygodnie, to już czuję się zupełnie jak mała myszka. Przytłaczają mnie ich kompetencje i moje niewiedza.
Zaplątałem się - glamuroignorant - do działu gdzie ścierać na zawodowe argumenty mają się fachowcy takiej fotografii. Otwieram wątek sailora i dostaję dwa strzały w serce. Wszystko mi tu pasuje. Na pierwszy rzut oka, a nie po przetrawieniu głową.
Panie w męskich ubraniach mają mnie jak chcą![]()
myślę co piszę
dziekuje za komentarze
tam gdzie swiatlo musi byc i cien :P
tak cialem na poczatku. ale z dlonmi imho lepsze :PW sumie wolalbym dwojke bez dloni (ucialbym pod wierzcholkiem trojkata)![]()
dzieki maestro za dobre slowo :PJeszcze musisz pocwiczyc![]()
jak mawiaja Anglicy - "you made my day"
Niestety Cie zmartwie - w mojej konfekcji modelka by utonela albo zmiescilyby sie ze dwie :P
konfekcja - biala smokingowa marynarka damska rozmiaru M. w samych slipach po studio w obecnosci modelek staram sie nie biegac
znaczy wyszlo jak trzeba![]()
![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
@Roman z wroclawia "nadmiar wiedzy czyni cie smutnym"Ksiega Koheleta, 1:18
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Skontaktuj się z nami