Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: okulary

Domyślnie okulary

dawno nic nie wrzucalem wiec macie na pozarcie dwa strzaly trafione przy okazji sesji okularowej.

modelka: Anita Sikorska
    wizaz: Darek Kubiak
    fryzura: Anna Szurkowska
    zdjecia: ja

1.

2.

mozna rzucac kamieniami, komentarzami lub pomidorami
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Jedynka - nie podoba mi się poza (wiem, kwestia gustu), brak zdecydowania co do kontry (zarys włosów) i wystający z łokcia kawałeczek dłoni czy palca, ale to już czepiactwo. Generalnie, bardzo fajna fota. Dwójeczka - dla mnie, mistrzostwo świata. Podziwiam i podziwiam, oderwać się nie mogę. Super!
    ['O]

Domyślnie

Tego samego zdania jestem co @ecml poza
    brak zdecydowania co do kontry (zarys włosów)
    kontra na 1. dla mnie jest wystarczająca, modelka ma głowę przechylona a kontrę widać od dołu do "nad uchem"

Zazdroszczę tego wyczucia z pracy ze światłem.

Domyślnie

Fantastyczne !! Dwójka bardziej pasuje do tematu - okulary !!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jedynka mi sie nie podoba bo nie pasuja mi te cienie od gogli na twarzy i cien od reki. Dwojka ok, choc wyglada jakby leciala w lewo W sumie wolalbym dwojke bez dloni (ucialbym pod wierzcholkiem trojkata) Jeszcze musisz pocwiczyc

Domyślnie

1.poza (tlumaczac doslownie popularny w niemieckim obszarze jezykowym zwrot) "wymaga przyzwyczajenia" (sie do niej), 2. przez niesymetrycznie rozlozone cienie (a raczej jasnosci) sprawia na mnie tez wrazenie jakby w (moje) lewo "leciala". Raz jeszcze doslownie przetlumaczony niemiecki zwrot: przy ocenie obu zdjec "narzekanie na wysokim poziomie" (co jest pochwala). 2x 9/10 P.S. 1. Dama bardzo ladna, make-up profesjonalny, ogolnie- milo sie patrzy (i niemilo zazdrosci wiedzac ile jeszcze trzeba sie uczyc, zeby takie zdjecia umiec zrobic) P.S.2. Dama ubrana w meska konfekcje- mozna zalozyc, ze do pana fotografa nalezaca, ktory w majtasach zdjecia musial robic. Widok ladnej i dobrze odzianej damy oraz kolegi fajfra (fajfera? nie chce nikogo urazic) w slipach w fotograficzno-studyjnych "okolicznosciach przyrody" zaslugiwalby na dodatkowy foto shooting.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 07-09-2014 o 09:00
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie nadmiar wiedzy uczyni cię smutnym ...

...pamiętam skądś zdanie, którego sens był mniej więcej taki
    Z zainteresowaniem czytam oceny zdjęć w tym dziale kolegów potrafiących rozebrać zdjęcie na czynniki pierwsze. Poddać drobiazgowej analizie. Ocenić każdy detal. Jeśli jeszcze uzasadnienia brzmią wiarygodnie, to już czuję się zupełnie jak mała myszka. Przytłaczają mnie ich kompetencje i moje niewiedza.

Zaplątałem się - glamuroignorant - do działu gdzie ścierać na zawodowe argumenty mają się fachowcy takiej fotografii. Otwieram wątek sailora i dostaję dwa strzały w serce. Wszystko mi tu pasuje. Na pierwszy rzut oka, a nie po przetrawieniu głową.
    Panie w męskich ubraniach mają mnie jak chcą
    myślę co piszę

Domyślnie

dziekuje za komentarze

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Jedynka mi sie nie podoba bo nie pasuja mi te cienie od gogli na twarzy i cien od reki.
    tam gdzie swiatlo musi byc i cien :P

W sumie wolalbym dwojke bez dloni (ucialbym pod wierzcholkiem trojkata)
    tak cialem na poczatku. ale z dlonmi imho lepsze :P
    Jeszcze musisz pocwiczyc
    dzieki maestro za dobre slowo :P

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    Dama ubrana w meska konfekcje- mozna zalozyc, ze do pana fotografa nalezaca, ktory w majtasach zdjecia musial robic. Widok ladnej i dobrze odzianej damy oraz kolegi fajfra (fajfera? nie chce nikogo urazic) w slipach w fotograficzno-studyjnych "okolicznosciach przyrody" zaslugiwalby na dodatkowy foto shooting.
    jak mawiaja Anglicy - "you made my day"
    Niestety Cie zmartwie - w mojej konfekcji modelka by utonela albo zmiescilyby sie ze dwie :P
    konfekcja - biala smokingowa marynarka damska rozmiaru M. w samych slipach po studio w obecnosci modelek staram sie nie biegac

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    Wszystko mi tu pasuje. Na pierwszy rzut oka, a nie po przetrawieniu głową.
    Panie w męskich ubraniach mają mnie jak chcą
    znaczy wyszlo jak trzeba
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

@Roman z wroclawia "nadmiar wiedzy czyni cie smutnym" Ksiega Koheleta, 1:18
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    dziekuje za komentarze
    tam gdzie swiatlo musi byc i cien :P
    Niby tak, ale troche mi to przeszkadza

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    tak cialem na poczatku. ale z dlonmi imho lepsze :P
    Moze sie przyzwyczaje ale na razie wole bez dloni

Cytat Zamieszczone przez sailor