acha... a w jakimś zrozumiałym języku ?
Szukaj
acha... a w jakimś zrozumiałym języku ?
że znaczy się "cegła " ?
dokładnie
oki - kapuje
Dzięki za ostrzeżenie, nie zamierzam więcej aktualizować tego telefonu.
To telefon samochodowy (Janosik i takie tam), potrzebowałem zainstalować aplikację, która wymaga roota stąd kombinowanie.
Przypuszczam, że oprócz aktualizacji aplikacji, z których korzystam więcej nic na nim robił nie będę, bo nie używam go już inaczej niż tylko do janosikowania...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Ja używałem akurat trochę innego oprogramowania do wgrania root'a, ale to już inna bajka.
Co do zbrick'owania telefonu - to trzeba mieć naprawdę ogromne "szczęście", żeby udało się to komuś zrobić.
Ja już parę razy miałem "sytuację krytyczną", gdy telefon nie wstawał, ale wówczas wystarczyło wgrać od nowa rom z poziomu ODIN'a i dalej śmigał.
Nawet na Samsung'owego KNOX'a już znaleziono radę, więc moim zdaniem nie ma się co bać - a możliwości jakie to daje są ogromne...
No właśnie, te możliwości jakoś do mnie nie przemawiają - są jakieś inne z wyjątkiem instalacji 'lewego' oprogramowania i usuwania wrzuconych przez operatora śmieciowych aplikacji i głupich gierek?
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Podkręcanie procesora, podkręcanie pamięci RAM, wgrywanie Custom Romów, Modowanie, tworzenie własnych romów (dla zaawansowanych), zdejmowanie zabezpieczeń z już zainstalowanych apk (Lucky Patcher)...
Dzięki.
Czyli ogólnie hardcore![]()
nie dla mnie...
Skontaktuj się z nami