Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Root Androida

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    acha... a w jakimś zrozumiałym języku ?

Inaczej zbrickować (zapożyczenie-spolszczenie). Doprowadzić tel/cokolwiek do stanu nieużyteczności
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

dokładnie
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Dzięki za ostrzeżenie, nie zamierzam więcej aktualizować tego telefonu.
    To telefon samochodowy (Janosik i takie tam), potrzebowałem zainstalować aplikację, która wymaga roota stąd kombinowanie.
    Przypuszczam, że oprócz aktualizacji aplikacji, z których korzystam więcej nic na nim robił nie będę, bo nie używam go już inaczej niż tylko do janosikowania...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Ja używałem akurat trochę innego oprogramowania do wgrania root'a, ale to już inna bajka.
    Co do zbrick'owania telefonu - to trzeba mieć naprawdę ogromne "szczęście", żeby udało się to komuś zrobić.

Ja już parę razy miałem "sytuację krytyczną", gdy telefon nie wstawał, ale wówczas wystarczyło wgrać od nowa rom z poziomu ODIN'a i dalej śmigał.

Nawet na Samsung'owego KNOX'a już znaleziono radę, więc moim zdaniem nie ma się co bać - a możliwości jakie to daje są ogromne...

Domyślnie

No właśnie, te możliwości jakoś do mnie nie przemawiają - są jakieś inne z wyjątkiem instalacji 'lewego' oprogramowania i usuwania wrzuconych przez operatora śmieciowych aplikacji i głupich gierek?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)

Domyślnie

Podkręcanie procesora, podkręcanie pamięci RAM, wgrywanie Custom Romów, Modowanie, tworzenie własnych romów (dla zaawansowanych), zdejmowanie zabezpieczeń z już zainstalowanych apk (Lucky Patcher)...

Domyślnie

Dzięki.
    Czyli ogólnie hardcore
    nie dla mnie...

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów