Szukaj
To skrot myslowy od najprostsze ostrze![]()
Jedna rzecz, zwróciłem się do Roberta i kolegi mini21 personalnie wyłącznie w kontekście zadania pytania. Nic do Was nie mam. Chodzi mi tylko o to, ze w jednym wątki każdy pirat to złodziej, w innym jeden drugiego pyta roota celem zainstalowania lewej apki.
Nic mi do tego, samemu pewnie zdarzyło mi się pracować na dziwnym sofcie, ale nie róbcie z siebie świętszych od papieża.
Ale kto pyta o roota, żeby zainstalować lewą apkę?
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Któryś z was o tym napisal
Docxxx root potrzebny jest najczęściej do pełnego działania niektórych aplikacji - jeszcze się nie spotkałem by był potrzebny do "piracenia".
Ja jakiś czas temu kupiłem żonie modecoma xino (prosto od producenta, żeby nie bylo), który z miejsca miał roota to znaczy ze kupiłem piracki telefon?![]()
Wysłane listem w butelce
12 14 28 35 85
docxxx nie dość, że nie czytasz z należytą uwagą, to jeszcze na podstawie tego wyciągasz jakieś wydumane wnioski. Do tego nawet nie chce Ci się cofnąć o kilka postów, żeby zobaczyć, kto i w jakim kontekście użył słowa piracenie. Rober napisał jak poniżej.Hmm, może Robert o tym pisal
Gdzie tu widzisz informacje o tym, że chce zainstalować lewe (pirackie) oprogramowanie?No właśnie, te możliwości jakoś do mnie nie przemawiają - są jakieś inne z wyjątkiem instalacji 'lewego' oprogramowania i usuwania wrzuconych przez operatora śmieciowych aplikacji i głupich gierek?
Potem nawet Robert to starał się wyjaśnić, ale też jak widać Ci umknęło.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-08-2014 o 09:08 Powód: dziwna interpunkcja
Skontaktuj się z nami