Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Root Androida

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zolton Zobacz posta
    Czasami tak jest, że najprostrze rozwiązanie znajdzie na końcu jak przebrniesz przez jakieś bagno
    Jakie?!
    Krzysztof Paszkiewicz

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To skrot myslowy od najprostsze ostrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Robert, mini21 i pozostali, to jak jest w końcu z Wami? Można piracić czy nie? Można mieć lewego Photoshopa czy Lightrooma?
    Oczywiscie, ze mozna. jestem jak najbardziej za.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Jedna rzecz, zwróciłem się do Roberta i kolegi mini21 personalnie wyłącznie w kontekście zadania pytania. Nic do Was nie mam. Chodzi mi tylko o to, ze w jednym wątki każdy pirat to złodziej, w innym jeden drugiego pyta roota celem zainstalowania lewej apki.
    Nic mi do tego, samemu pewnie zdarzyło mi się pracować na dziwnym sofcie, ale nie róbcie z siebie świętszych od papieża.

Domyślnie

Ale kto pyta o roota, żeby zainstalować lewą apkę?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

docxxx, odpowiedz na pytanie

Cytat Zamieszczone przez Celeborn Zobacz posta
    A co ma root do piracenia?
    Jak zawsze omijasz niewygodne pytania.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Któryś z was o tym napisal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    docxxx, odpowiedz na pytanie

Jak zawsze omijasz niewygodne pytania.
    Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    W sensie, ktoś kupuje, potem wrzuca do sieci a kolejni instalują bez kupowania. Lewe = pirackie.
    Hmm, może Robert o tym pisal

Domyślnie

Docxxx root potrzebny jest najczęściej do pełnego działania niektórych aplikacji - jeszcze się nie spotkałem by był potrzebny do "piracenia".
    Ja jakiś czas temu kupiłem żonie modecoma xino (prosto od producenta, żeby nie bylo), który z miejsca miał roota to znaczy ze kupiłem piracki telefon?

Wysłane listem w butelce
    12 14 28 35 85

Domyślnie

Hmm, może Robert o tym pisal
    docxxx nie dość, że nie czytasz z należytą uwagą, to jeszcze na podstawie tego wyciągasz jakieś wydumane wnioski. Do tego nawet nie chce Ci się cofnąć o kilka postów, żeby zobaczyć, kto i w jakim kontekście użył słowa piracenie. Rober napisał jak poniżej.

No właśnie, te możliwości jakoś do mnie nie przemawiają - są jakieś inne z wyjątkiem instalacji 'lewego' oprogramowania i usuwania wrzuconych przez operatora śmieciowych aplikacji i głupich gierek?
    Gdzie tu widzisz informacje o tym, że chce zainstalować lewe (pirackie) oprogramowanie?
    Potem nawet Robert to starał się wyjaśnić, ale też jak widać Ci umknęło.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-08-2014 o 09:08 Powód: dziwna interpunkcja
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów