W sumie bardziej na miejscu byłoby "połóż się i ochłoń, ten aparat nie jest ideałem..."
Szukaj
W sumie bardziej na miejscu byłoby "połóż się i ochłoń, ten aparat nie jest ideałem..."
Ależ jest. Mam extra szkła już skalibrowane i AF działa jak torpeda! ISO tak samo bardzo dobre. Mam jasne szkła i uniwersalne... Tak naprawdę D5100 się nie umywa do D7100
Sto razy lepszy półkowo sprzecik
Napisał bym złe słowo na D7100 podczas fotografowania z sigmą 17-50 w pewnym momencie nie może złapać ostrości AF nie pomaga wyłączenie ani zmiana na MF dopiero zdjęcie obiektywu i po ponownym założeniu działa.
Klepnięte Nokia 3310
@imsocrazy, dla cb przekaz - słowa, które kiedyś znalazłem w necie...
Nie chwal się lustrzanką
Zawsze powtarzam, że jeśli coś potrafisz, to nie musisz się tym nachalnie chwalić. Twoje prace powinny mówić same za siebie. To nie aparat świadczy o Tobie, ale Twoje zdjęcia. Znane powiedzenie, że to nie aparat robi zdjęcia, ale człowiek, sprawdza się tu idealnie. Chwalenie się nowo zakupioną lustrzanką to po prostu wielki obciach, który kiepsko świadczy o dojrzałości i klasie właściciela.
Nikon
Rozwala mnie takie zachowanie. Szukam sprzętu do 7 tys. albo jak nie starczy za do 9 tys. Albo wydam 15tys. i będę robił lepsze zdęcia na auto niż kolega z D5100. Co za frajerstwo. Ale + 100 do lansu bo na karku wisi super sprzęt...
jupii
Serio się tym tak przejmujecie?![]()
Skontaktuj się z nami