Szukaj
Ostatnio edytowane przez GonzoG ; 17-05-2014 o 17:58
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
No wiec kombinowanie z FAT32 na pewno odpada.
A czy z exFAT, moge miec jakis problem?
Bardzo mi zalezy na tym tablecie ze wzgledu ze ma 12 cali i wszystko ladnie widac, naprawde dobry wyswietlacz, wiec gdyby exFAT tez nie dzialal to bym go oddala, (zreszta jeszcze sie zastanawiam co zrobic) bo w tablecie chce miec ten komfort podpiecia wiekszego malutkiego dysku usb, to jest dla mnie podstawa.
W dwoch innych tabletach (jak pisalam wczesniej), nie mam problemow z odczytaniem dyskow w roznym formacie w tym NTSF, dlatego nie wpadlam na to, ze w Samsungu moze to nie dzialac.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Powinno wszystko działać, zresztą sprawdź empirycznie, zamiast tracić czas na forumowe dialogi.![]()
Medice, cura te ipsum.
No wszystko nie dziala NTFS nie dziala.. a to jest glowny problem przeciez.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Nie chodzi o formatowanie, a odczyt. >32GB = exFAT - tak są np. programowane aparaty foto, czy niektóre telefony.
Z tabletami może być podobnie. Tak więc co z tego, że możesz sformatować, jak nie odczytasz.
W tej chwili jeszcze nie wszystko czyta exFAT, więc mogą być problemy.
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
NTFS to NIE jest wszystko. Nie działa tylko NTFS. Weź przekonwertuj sobie te dyski na exFAT i będziesz miała temat załatwiony. Zamiast pisać pierdylion postów, już byś to dawno zrobiła... Ile Ty masz tych dysków, że taki problem masz z ich konwersją? 50? 100?
Gdybys czytal posty ze zrozumieniem, to wiedzialbys, ze juz dawno to zrobilam, a jak nie czytales watku, to nie wiem po co sie w nim udzielasz, bo twoj post nic nie wniosl, na dodatek takim tonem.
Skontaktuj się z nami