Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    zdjecia sa bardzo dobre.
    zawsze mowilem ze w branzy fotograficznej kobieta-fotograf ma latwiej, a jak potrafi odroznic puszke od obiektywu to juz jest artystka.. do tego kazdy jej pomoze, na ladne oczy wszystko zalatwi, wikeszosc pochwali nawet jak zrobi totalnego gniota ... jednym slowem prawdziwa dyskryminacja
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Śmiało, płeć nie ma nic do tego, a to nie portal aby ktoś sie klocil, obrazal, mial "fochy" takze spokojnie. Naprawdę krytyka jet mi potrzebna bo dzięki temu się ucze, jestem samoukiem, zdjecia robie od roku takze wielkiego doswiadczenia a przede wszystkim DOBREGO nie posiadam - wszystko przede mna I dziękuje za powyzsze komentarze

Domyślnie

sailor serio ? Ja się spotykam z czymś zupełnie innym Choćby tutaj na forum.

Co do zdjęć to technicznie źle, bardzo.. ale że modelka pociągająca, to się nie dziwię że mogą się komuś podobać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    sailor serio ? Ja się spotykam z czymś zupełnie innym Choćby tutaj na forum.
    zupelnie sie nie zgodze. na tym forum kobiety od samego poczatku sa noszone na rekach
    a co do caloksztaltu znam fotografki ktore nie maja swojego sprzetu, swojego komputera, softu, nic kompletnie a robia komercyjne sesje - wszystko pozyczone na ladne oczy poza tym kazdy facet pomoze, wytlumaczy ... ladna buzia potrafi zdzialac cuda

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ladna buzia potrafi zdzialac cuda
    Prawda. Dlatego, już w temacie dodam: jak dla mnie, modelka jest zjawiskowa! Cieszę się jednak, że jednak nawet ta panna nie jest idealna - nie ma ludzi idealnych. Przynajmniej taką mam nadzieję

Nie podoba mi się zielony zafarb skóry i nie wyrównane w kolorze zęby (prawa jedynka odstaje kolorem od reszty). Kadry mi nie przeszkadzają tak samo jak fryzura, ale przyznam - byłem pewien, że oglądam portret, nie beauty.
    Trochę bloguję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    poza tym kazdy facet pomoze, wytlumaczy ... ladna buzia potrafi zdzialac cuda
    W takim razie czas zacząć zbierać na operację plastyczną.. ;D

Domyślnie

Pomimo rozmiaru, mydła, jakiś dziwnych zielonych(?) zafarbów, braku staranności zdjęcia mają coś w sobie. Nie wiem czy to modelka, ale mi się nawet podobają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    W takim razie czas zacząć zbierać na operację plastyczną.. ;D
    Chciaz masz na co zbierac ... Ja co najwyzej moglbym zostac conchita wurst ))

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12