Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwsze studyjne

Jak w tytule w zaimprowizowanym domowym studio.
    Prosze o komentarze.

01.
    02.

Domyślnie

Oj... naprawdę kolega patrząc nie widzi co się dzieje na jedynce ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

no nie widzi

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Miejscowość

Domyślnie

Skóra, żółtaczka vs. bladość na twarzy.

Domyślnie

Na 1 światło albo obróbka. Odcień twarzy nie pasuje ze skórą na rękach, dekolcie, szyi. Ucięte palce lewej ręki i niefortunny układ prawej dłoni (brak kciuka).
    Każdy się kiedyś uczył.
    ______
    Nikon D80

Domyślnie

Na dwójce zrobiłeś z modelki aliena... Nie widzisz tego?
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

oczy mi pekly jak zobaczylem co zrobiles z ustami modelki na 2ce.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

dziekuje za krytyke. z ustami nic nie robilem, na 01 roznice w skorze sa wynikiem oswietlenia i jestem tego swiadomy ale nie wiele osob potrafii ludzkim jezykiem powiedziec co jest zle co poprawic a co byc moze jest dobrze. A licze sie tylko z takimi konstruktywnimi wypowiedziami, ale cieszy mnie ze daje tez mozliwosc powywyrzszania sie wszystkimi pro

Domyślnie

Nie odbieraj tego co tutaj sie pisze negatywnie, sam dałeś foty do beauty/moda/glamour - a tutaj oczekuje sie perfekcji na zdjęciu i świadomości fotografa.
    1 - skoro światło było złe to trzeba je poprawić albo zmienić lub obrobic inaczej, a nie tłumaczyć sie ze ten kolor to światło. Jest zły i zdjęcie w takiej formie to kosz.

Domyślnie

Nie odbieram negatywnie, liczylem sie z tym ze zostane z hejtowany czy jak to sie tam teraz mowi . ale Niczka90 np poza zlym oswietleniem nakierowal/a rowniez na bledy w kadrowaniu i nieatrakcyjnym ulozeniu dloni i za to dziekuje. Czlowiek uczy sie na bledach i po to wlasnie zamiescilem tutaj te zdjecia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów