Szukaj
Oj... naprawdę kolega patrząc nie widzi co się dzieje na jedynce ?
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
no nie widzi
Skóra, żółtaczka vs. bladość na twarzy.
Na 1 światło albo obróbka. Odcień twarzy nie pasuje ze skórą na rękach, dekolcie, szyi. Ucięte palce lewej ręki i niefortunny układ prawej dłoni (brak kciuka).
Każdy się kiedyś uczył.
______
Nikon D80
Na dwójce zrobiłeś z modelki aliena... Nie widzisz tego?
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
oczy mi pekly jak zobaczylem co zrobiles z ustami modelki na 2ce.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
dziekuje za krytyke. z ustami nic nie robilem, na 01 roznice w skorze sa wynikiem oswietlenia i jestem tego swiadomy ale nie wiele osob potrafii ludzkim jezykiem powiedziec co jest zle co poprawic a co byc moze jest dobrze. A licze sie tylko z takimi konstruktywnimi wypowiedziami, ale cieszy mnie ze daje tez mozliwosc powywyrzszania sie wszystkimi pro![]()
Nie odbieraj tego co tutaj sie pisze negatywnie, sam dałeś foty do beauty/moda/glamour - a tutaj oczekuje sie perfekcji na zdjęciu i świadomości fotografa.
1 - skoro światło było złe to trzeba je poprawić albo zmienić lub obrobic inaczej, a nie tłumaczyć sie ze ten kolor to światło. Jest zły i zdjęcie w takiej formie to kosz.
Nie odbieram negatywnie, liczylem sie z tym ze zostane z hejtowany czy jak to sie tam teraz mowi. ale Niczka90 np poza zlym oswietleniem nakierowal/a rowniez na bledy w kadrowaniu i nieatrakcyjnym ulozeniu dloni i za to dziekuje. Czlowiek uczy sie na bledach i po to wlasnie zamiescilem tutaj te zdjecia.
Skontaktuj się z nami