Close

Strona 288 z 348 PierwszyPierwszy ... 188238278286287288289290298338 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 871 do 2 880 z 3475

Wątek: Nikon D4

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Odgrzebuje bo mam pytanie - przyznac sie, ktory ma na imie Daniel i byl ostatnio w Birmie z D4 i X-E2?

Domyślnie

Jestem świeżym użytkownikiem D4. Jeszcze nie mam wyrobionego zdanie o tym body ale nurtuje mnie jedna sprawa. Na górnym wyświetlaczu jest podawana ilość wykonanych zdjęć. W moim body ta wartość zawsze jest większa o 1. Czyli na karcie mam 10 zdjęć na wartość na wyświetlaczu jest 11. Jak jest u was?

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mplutek Zobacz posta
    Jestem świeżym użytkownikiem D4. Jeszcze nie mam wyrobionego zdanie o tym body ale nurtuje mnie jedna sprawa. Na górnym wyświetlaczu jest podawana ilość wykonanych zdjęć. W moim body ta wartość zawsze jest większa o 1. Czyli na karcie mam 10 zdjęć na wartość na wyświetlaczu jest 11. Jak jest u was?

Ja już nie za bardzo świeży, bo po 40-ce jestem Nawet po formacie karty w body zawsze mam na liczniku "1" (górny wyświetlacz). Podczas fotografowania np.7 zrobionych zdjęć plus ta jedynka czyli pokazuje zawsze o jedno więcej. Formatowałeś już kartę w body ? Po formacie nadal masz na liczniku "1" ?
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Kartę formatowałem, zmieniłem na inną i wszędzie do samo. Po formacie na liczniku 1 fota :/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mplutek Zobacz posta
    Kartę formatowałem, zmieniłem na inną i wszędzie do samo. Po formacie na liczniku 1 fota :/
    Czym się przejmujesz ? Pamiętasz, zrobiłeś nim może na początku zdjęcie bez obiektywu - karty ? Coś mi się zdaje, że po takim "numerze" została ta jedynka. To było ponad dwa lata temu więc 100% pewności nie mam ale powodów do zmartwień z użytkowania D4 również nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Czym się przejmujesz ? Pamiętasz, zrobiłeś nim może na początku zdjęcie bez obiektywu - karty ? Coś mi się zdaje, że po takim "numerze" została ta jedynka. To było ponad dwa lata temu więc 100% pewności nie mam ale powodów do zmartwień z użytkowania D4 również nie
    Powodów do zmartwień nie mam ale ciekawość robi swoje. Co do zdjęcia bez obiektywu czy karty to nie pamiętam czy było coś robione. Pewnie kiedyś przy okazji czegoś innego ta sprawa się wyjaśni i już.

Domyślnie

ale farmazony wypisujecie...
    to nie żadne puste przestrzelenia.
    Po prostu aparat pokazuje, tak ja to rozumiem, że jest gotowy do zrobienia zdjęcia nr XX.
    Nie ile jest zrobionych, tylko jaki nr będzie miało to, które teraz zrobimy.
    Tak jest w D3s w D4s i innych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siedemczwartych Zobacz posta
    ale farmazony wypisujecie...
    to nie żadne puste przestrzelenia.
    Po prostu aparat pokazuje, tak ja to rozumiem, że jest gotowy do zrobienia zdjęcia nr XX.
    Nie ile jest zrobionych, tylko jaki nr będzie miało to, które teraz zrobimy.
    Tak jest w D3s w D4s i innych
    Racja. Logiczne Dzieki Sherlocku.

Domyślnie

Dla mnie to nie jest do końca logiczne ale tak jest (Strona 37 w instrukcji)

Domyślnie

Właśnie po raz pierwszy padła mi bateria. Wykonałem trochę ponad 800 zdjęć i sporo siedziałem w menu puszki. Trochę mało tych zdjęć, ile wy robicie strzałów na jednym ładowaniu?

Strona 288 z 348 PierwszyPierwszy ... 188238278286287288289290298338 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów