Szukaj
Ojej, to aż strach pomyśleć czego będziesz potrzebował na starość![]()
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 14-03-2012 o 11:06
Ja obstawiam, że nie ma co się bać, te najwyższe rzucane tu ceny sie nie sprawdzą, podobnie jak cena D800 z FJ. Obstawiam, że po 2-3 miesiącach spadną do poniżej 20 tys.
To jedna z najbardziej kuriozalnych wypowiedzi jakie mozna było usłyszeć. Czyżby naprawdę NP nie wiedział co ludzie mówią (tzn pisza na forach)?
Konkurencja ma krzyżowe wiele szerzej (w 1D X), więc się da. Nikt nie mówi, że to prościzna, ale jak widać można. Może są ograniczenia by punkty AF były aż do skraju kadru, ale .... no właśnie, popatrzmy na canona.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 14-03-2012 o 11:55
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jacek ale nikt nie mowi, ze sie nie da krzyzowych... tu chodzi o ogolny punkt AFale olac to. Jak ktos nie umie skorzystac z tego co jest to niech sobie kupi dalmierz.
Cholera.......... czyli sprawdziło się moje najstraszniejsze podejrzenie...... pochodzę z innego wymiaru, zostałem porwany i przeniesiony tutaj. W moim wymiarze chyba wszyscy już od premiery D3 narzekali na zbyt ciasne rozłożenie punktów AF w kadrze. Chcieli żeby było szerzej...... to straszne.
[dopisane]
ale to miło, że w tym wymiarze Nikon tak dba o użytkowników i wsłu****e się w ich potrzeby. W moim wymiarze np. serwis............. no ale to inna bajka![]()
Ostatnio edytowane przez Fatman ; 14-03-2012 o 12:51
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
Skontaktuj się z nami