Close

Strona 188 z 348 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 871 do 1 880 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Artur oby Chociaz wiesz, ze ja juz mam z glowy...
    Wiem, wiem I słusznie, lepszego zdjęcia D4 nie zrobimy. Choć jak dobrze sprzedam swojego D3s-a to kto wie, kto wie ... Człek już stary się robi i musi czasem połechtać swoje ego
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Wiem, wiem I słusznie, lepszego zdjęcia D4 nie zrobimy.
    Amen. No moze tylko odrobinke lepszy film nakrecimy D4

Cytat Zamieszczone przez nowart
    Człek już stary się robi i musi czasem połechtać swoje ego
    Dobrze, ze jestem jeszcze mlody

Domyślnie

Ojej, to aż strach pomyśleć czego będziesz potrzebował na starość
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Dla mnie (co podkreślam) rewolucja była teraz. Wreszcie drugi wybierak AF
    Nie "drugi" a dodatkowe dwa , teraz są trzy wybieraki pola AF

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Jedyna rzecz jaką trzeba wymóc na nikonie to szersze rozłożenie pól AF, tych krzyżowych w szczególności
    Wiktor S. podkreślał wyraźnie wczoraj w Łodzi że rozłożenie pól AF nie zostało zmienione ze względu na pozytywne opinie użytkowników takiego rozwiązania

eles
    [F100] [D3]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pacyf Zobacz posta
    Wiktor S. podkreślał wyraźnie wczoraj w Łodzi że rozłożenie pól AF nie zostało zmienione ze względu na pozytywne opinie użytkowników takiego rozwiązania

eles
    w Bydgoszczy przyciśnięty, że wcale nam się to nie podoba zaczął coś tłumaczyć, że konkurencja też tak ma, że się nie da, że jakieś ograniczenia technologiczne itp.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

eles
    W Warszawie mowil, ze D800 wypluwa dane w ilosci 144megapixeli na sekunde i ze to chyba (z akcentem na chyba bo mowil to bardzo niepewnym glosem) maks mocy przerobowej expeed3 (szkoda tylko, ze D4 wypluwa 160mpxow w sekunde i jakos nie przeszkadza mu w tym expeed3)...
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 14-03-2012 o 11:06

Domyślnie

(...)

eles
    Gdzies juz cos takiego widzialem .. hmmm .. w 5DmkII? Czyli szerzej bedzie w D5
    pozdrawiam
    Mirek$

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez looki Zobacz posta
    Nie neguje tego co napisałeś, ale zapomniałeś o jednym, zapowiada się rewolucja w cenie
    Ja obstawiam, że nie ma co się bać, te najwyższe rzucane tu ceny sie nie sprawdzą, podobnie jak cena D800 z FJ. Obstawiam, że po 2-3 miesiącach spadną do poniżej 20 tys.

To jedna z najbardziej kuriozalnych wypowiedzi jakie mozna było usłyszeć. Czyżby naprawdę NP nie wiedział co ludzie mówią (tzn pisza na forach)?
    Cytat Zamieszczone przez siedemczwartych Zobacz posta
    ..zaczął coś tłumaczyć, że konkurencja też tak ma, że się nie da, że jakieś ograniczenia technologiczne itp.
    Konkurencja ma krzyżowe wiele szerzej (w 1D X), więc się da. Nikt nie mówi, że to prościzna, ale jak widać można. Może są ograniczenia by punkty AF były aż do skraju kadru, ale .... no właśnie, popatrzmy na canona.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 14-03-2012 o 11:55
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jacek ale nikt nie mowi, ze sie nie da krzyzowych... tu chodzi o ogolny punkt AF ale olac to. Jak ktos nie umie skorzystac z tego co jest to niech sobie kupi dalmierz.

Domyślnie

Cholera.......... czyli sprawdziło się moje najstraszniejsze podejrzenie...... pochodzę z innego wymiaru, zostałem porwany i przeniesiony tutaj. W moim wymiarze chyba wszyscy już od premiery D3 narzekali na zbyt ciasne rozłożenie punktów AF w kadrze. Chcieli żeby było szerzej...... to straszne.

[dopisane]

ale to miło, że w tym wymiarze Nikon tak dba o użytkowników i wsłu****e się w ich potrzeby. W moim wymiarze np. serwis............. no ale to inna bajka
    Ostatnio edytowane przez Fatman ; 14-03-2012 o 12:51
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Strona 188 z 348 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów