Mi będzie potrzebny dopiero we wrześniuNo, może pod koniec czerwca.
Szukaj
Mi będzie potrzebny dopiero we wrześniuNo, może pod koniec czerwca.
Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive
Mi w RX100 przydalby sie odchylany LCD, wizjer, i czas 1/4000 bo ma do max 1/2000 wiec co z tego ze dam najnizsze ISO 80, jak i tak nie wyrabia na 1.8, trzeba przeslone przymknac.. ale da sie bez tego zyc..![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
No i myślałem, że będę kupował mk2... a tutaj taki numer, 24mmzakres świetny, w razie czego przy 24 mio można kropować.
Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
24-70 i to o takiej jasności to gigantyczny progres względem wersji mk I/II. To moim zdaniem bardziej znaczący bonus niż EVF.
Ja bym się i na ekwiwalent 20 mm nie obraził. Większość moich zdjęć to turystyka, a większość z tej większości to 30 - 40 mm (dla małego obrazka). Tele nie używam od dobrych kilku lat.
Dla mnie jednak wbudowany wizjer.
Choć nie przeczę, że 24 mm jest wygodne. W EX2F rzadko mi brakowało jakiejś ogniskowej.
W każdym razie jak SONY nie spartoli tego kompaktu w jakimś aspekcie, to szykuje się prawdziwa petarda.
Jedynie cena będzie spartolona. Wiadomo małe wymiary są bezcenne ale cena będzie jak za porządne body + 2 obiektywy.
RX100 | A6000 + SEL18-55/3.5-5.6 | SEL 20/2.8 Moja galeria Flickr http://www.flickr.com/photos/ukaszp/
A ja się obawiam, że jak go tak naszpikują fajnymi rzeczami to już przestanie być taki kompaktowy.
Skontaktuj się z nami