Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Olympus XZ-2, lepsze iso od Fuji X
    Nikon | Olympus

Domyślnie

Olympus xz-2 to dobry wybór. Posiadam i bardzo sobie go chwalę. Tydzień temu kupiłem dwa dodatkowe akumulatory po 19 zł za 1 sztukę. Foty w jpg jak marzenie.
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Mój głos na Canona S110. Jest to prawdziwy kompakt pod względem rozmiaru, chyba najlepiej obrazujący w swojej klasie rozmiarowo-cenowej. Ewentualnie dopłacić do Sony RX100.
    D600 S14 N28 N16-35 N50 T28-75 N70-210

GL
    Gość

Domyślnie

Fajnie by było żeby założyciel wątku się jakoś ustosunkował...

Domyślnie

A moze to stosunek przerywany?

Domyślnie

ale do czego ma się ustosunkować, pytania nie padły, a podał przecież wymagania i budżet.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meehoo Zobacz posta
    Mój głos na Canona S110. Jest to prawdziwy kompakt pod względem rozmiaru, chyba najlepiej obrazujący w swojej klasie rozmiarowo-cenowej. Ewentualnie dopłacić do Sony RX100.
    Nie wiem, ale miałem w ręku s100 i nie potrafilem "tym" robić zdjęć. Ja rozumiem, ze ma to być kompakt, ale bez przesady To aparat dla nastolatki, bo dojrzała kobieta tez patrzy na taki aparat z politowaniem.
    A tak w ogóle to nie wiem czy fotografując dziecko w ruchu, nie będziesz skazany jednak na DSLR, ze względu na AF.
    Ostatnio edytowane przez stachmuszel ; 24-04-2014 o 20:32
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Gniadek Zobacz posta
    Fajnie by było żeby założyciel wątku się jakoś ustosunkował...
    Już już:] tylko popatrzę na opcje co tam mi napisaliście, wcześniej nie było jak, praca itp:] ale dziękuję za zainteresowanie z góry i za różne wypowiedzi, już staram się ogarnąć je i wtedy będziem dalej myśleć:]

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachmuszel Zobacz posta
    Nie wiem, ale miałem w ręku s100 i nie potrafilem "tym" robić zdjęć. Ja rozumiem, ze ma to być kompakt, ale bez przesady To aparat dla nastolatki, bo dojrzała kobieta tez patrzy na taki aparat z politowaniem.
    Dawno takich bzdetów nie czytałem.

Cytat Zamieszczone przez stachmuszel Zobacz posta
    A tak w ogóle to nie wiem czy fotografując dziecko w ruchu, nie będziesz skazany jednak na DSLR, ze względu na AF.
    Koniecznie przynajmniej 11 klatek na sekundę, bo przecież każda chwila jest bezcenna. Aha, no i 3 tys. zdjęć z każdego spaceru, żeby dało się te 200 wybrać.
    Ojcostwo to ciężki chleb, trzeba się nadźwigać no i te wydatki na sprzęt, nic dziwnego że w Polsce od jakiegoś czasu jest ujemny przyrost naturalny.

Domyślnie

To co napisałem to moja opinia, podparta wlasnym doświadczeniem. Nie musisz się z tym zgadzać, ale pewna forma grzeczności i taktu obowiazuje, również tu na forum. Mylisz szybkosc fps z celnością i szybkością AF. EOT.
    Ostatnio edytowane przez stachmuszel ; 24-04-2014 o 20:57
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów