Ok...o tej porze to herbata z sokiem![]()
Szukaj
Ok...o tej porze to herbata z sokiem![]()
Na zakończenie łikendu
Kurcze, fajny wątekJa w piwa ostatnio się wkręciłem. Grand prixa mam jeszcze 1 w lodówce
![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Tak, nowy wypust. Całkiem przyjemne i gładkie choć ociera się już lekko zamiast o kawę to o przypalankę.
Ale zbalansowanie dobre i przyjemnie się pije. Nie jest to ulep jak inne piwa z tej serii (PLON, IPA).
Ja wczoraj też odmiennie (od whisky), bo znalazłem sklep gdzie jest wybór, to wziąłem dwa
Renegat jest całkiem niezły, chociaż ogólnie ursa nie daje rady w fazie produkcyjnej. W tym coś poprawili chyba. Bocków nie lubie :P
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Pszeniczny został jednak na dziś, wczoraj tylko Renegata dałem radę, bo wróciłem po 24:00Renegat, jak na moje piwne kubki smakowe laika był bardzo fajny.
Skontaktuj się z nami