Szukaj
Wyobraź sobie, że dymion z owocami pigwy po dwukrotnym odlaniu soku i potem alkoholu zalałem wszystkimi zlewkami alkoholu jakie miałem. Końcówki flaszek. Trochę whisky, dużo bimbru, podejrzana śliwowica, niedobre czyściochy. Po dodaniu cytryn, cukru i leżakowaniu okazało się, że wyszedł mocny i znakomity trunek, choć zapachem nie powalał. Za to koledzy chwalili![]()
@Czarnoryj
A masz może jakąś akrestówkę na eksport?![]()
Przypadkiem poznałem Pilipiuka na ślubie kolegi. No więc - za przeproszeniem - nie pił. Postać Wędrowycza mocno przez to straciła w moich oczach na literackiej wiarygodności i w efekcie nigdy nie podjąłem lektury wzmiankowanej serii.
Niestety, mam b. ograniczony dostęp do agrestówki - częstuje mnie nią kolega, którego ojciec jest wirtuozem nalewkarstwa. Sam jestem niereformowalnym blokersem-mieszczuchem, brzydzę się nawet uprawą roślin doniczkowych, koszenie 50m2 ogródka raz na kilka miesięcy w posiadanym przeze mnie mieszkaniu na wynajem wpędzało mnie w depresję i ostatecznie doprowadziło do pozbycia się problematycznej nieruchomości![]()
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 26-03-2014 o 16:54
Ciachanowskie pale ale po lewej daje rade, naprawde mi smakowalo
dwa pozostale to jakis szczoch, szczegolnie ten czeski wynalazek z "jezusem" na etykiecie :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Sasiad gdzies kupil w Gdansku. Nawet nie pytalem gdzie![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Skontaktuj się z nami