Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Nissan GT-R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Mroczny klimat całkiem okej, ale to już nie foty ociekają post-procesem, aż wali w gały. Jedynie 7 dla mnie.

Paweł, może cię to zaskoczyć ale przyznam szczerze że w tej sesji najmniej siedziałem w postprocessie
    Wszystkie zdjęcia oprócz 5 i 6 są praktycznie z aparatu z lekką zabawą suwakami w lightroomie (tj. Cienie, kontrast, balans)

Domyślnie

Rozumiem. Efekt końcowy nie trafia w mój gust. Miałem wrażenie, że było dużo gmerania z obróbką, ale jak widać błędnie. Dzięki za odpowiedź
    Ostatnio edytowane przez pes ; 16-03-2014 o 18:29
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To teraz ja

1. Za ciemnoooooooooooooo.
    2. brakuje mi lampy - albo dolozyc albo obciac calkiem
    3. brakuje mi reszty kola
    4. fajne chociaz chcialbym troche wiecej swiatla na rogu furki, zeby jakos sie zakonczyla, a nie zniknela
    5. niezle chociaz prawa strona furki wyglada jak inwalida - lampy schowane = dziury w zadku (nie mylic z dziura w zadku )
    6. troche za duzo fal na masce...
    7. za ciemno

Ogolnie wszystko za ciemno, bo mozna pomalowac swiatlem i miec detale, ale nie byc w kopalni, w nocy, bez pradu Fajnie, ze cos innego niz zawsze ale jeszcze trzeba to dopracowac... dzialaj!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    To teraz ja
    Czekałem na Ciebie z utęsknieniem

Kurcze, Panowie. Ale że za ciemno?! Mamy tu czarne auto, nie chciałem pokazywać tła (które było zaśmiecone i brzydkie) więc postawiłem na typowy mroczny klimat. Miał być jeszcze dym, ale wytwornica nie dotarła na czas.
    Zamysł z góry był taki, żeby było ciemno i tajemniczo. Więc akurat średnio rozumiem te argumenty, że za ciemno

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Sam piszesz w pierwszym poscie, ze masz mieszane uczucia wiec nie ma co sie dziwic, ze my rowniez

I pamietaj - za ciemno i ciemno to roznica bo moze byc jasniej (i nikt nie mowi tu o foceniu w pelnym sloncu) i dalej tajemniczo

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów