Szukaj
Rozumiem. Efekt końcowy nie trafia w mój gust. Miałem wrażenie, że było dużo gmerania z obróbką, ale jak widać błędnie. Dzięki za odpowiedź![]()
To teraz ja
1. Za ciemnoooooooooooooo.
2. brakuje mi lampy - albo dolozyc albo obciac calkiem
3. brakuje mi reszty kola
4. fajne chociaz chcialbym troche wiecej swiatla na rogu furki, zeby jakos sie zakonczyla, a nie zniknela
5. niezle chociaz prawa strona furki wyglada jak inwalida - lampy schowane = dziury w zadku (nie mylic z dziura w zadku)
6. troche za duzo fal na masce...
7. za ciemno
Ogolnie wszystko za ciemno, bo mozna pomalowac swiatlem i miec detale, ale nie byc w kopalni, w nocy, bez praduFajnie, ze cos innego niz zawsze ale jeszcze trzeba to dopracowac... dzialaj!
Czekałem na Ciebie z utęsknieniem
Kurcze, Panowie. Ale że za ciemno?! Mamy tu czarne auto, nie chciałem pokazywać tła (które było zaśmiecone i brzydkie) więc postawiłem na typowy mroczny klimat. Miał być jeszcze dym, ale wytwornica nie dotarła na czas.
Zamysł z góry był taki, żeby było ciemno i tajemniczo. Więc akurat średnio rozumiem te argumenty, że za ciemno![]()
Sam piszesz w pierwszym poscie, ze masz mieszane uczucia wiec nie ma co sie dziwic, ze my rowniez![]()
I pamietaj - za ciemno i ciemno to roznicabo moze byc jasniej (i nikt nie mowi tu o foceniu w pelnym sloncu) i dalej tajemniczo
![]()
Skontaktuj się z nami