Tom, spokojnie - założymy Ci lejce.![]()
Szukaj
Tom, spokojnie - założymy Ci lejce.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Jam jest oaza spokoju. No dobra, to i ja czekam na te zdjecia z tych Lejcow![]()
Ja z M9 niestety nie mogę, bo ona nie jest z drugiej ręki.
Snoblesse oblige:
To przełóż.
Ale ja mam dwie pierwsze ręce, trzeciej jako drugiej brak.
Snoblesse oblige:
Ja w zasadzie nie mam tytułu moralnego, żeby coś zamieścić, ponieważ ponieważ nie mam Summiluxa ani M9. Marny Elmar nie liczy się.
Z drugiej strony bezczelnie pozwalam sobie zabierać głos w tym wątku, którego tytuł można interpretować wieloznacznie, albowiem moja staroświecka Leica ze staroświeckim wysuwanym obiektywem również robi cyfrowe zdjęcia. Po co mi wydawać więcej pieniędzy na kita D5200, jeżeli za mniej marną Leicą bez Summiluxa, bez autofokusa, a nawet bez światłomierza zrobię to samo, nie przejmując się kurzem na matrycy ani mikroregulacją-sracją? Tyle tylko, że zuma nie mam.
Takie tam, stoi na stacji lokomotywa:
EDIT - za duży rozmiar
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 13-03-2014 o 15:25
Czy Szanowne Państwo widzi? Tyle miało megapikseli, że aż moderacja raczyła wywalić z powodu za duży rozmiar, chociaż ja uprzednio ze cztery razy zmniejszałem.
No to jeszcze raz stoi na stacji trochę mniejsza lokomotywa:
A tutaj wjeżdża na stację druga lokomotywa. Mam nadzieję,że nie za duża. Stacja inna, ale Leica ta sama i Elmar ten sam:
Ostatnio edytowane przez JacekB ; 13-03-2014 o 15:56 Powód: jeszcze trochę mniejsze zdjęcie
Skontaktuj się z nami