Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: statyw FIRST

Domyślnie

jeśli chodzi o tą Bilorę to jest to całkiem sensowny statyw, nawet robiłem jego zdjęcia do katalogów , podobnie zresztą jak te Firsty, nie są to może Manfrotto, ale jak na swoją cenę nie są złe
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta

jeśli chodzi o tą Bilorę to jest to całkiem sensowny statyw, nawet robiłem jego zdjęcia do katalogów , podobnie zresztą jak te Firsty, nie są to może Manfrotto, ale jak na swoją cenę nie są złe
    mi tu wcale nie chodzi o jakość a funkcjonalność. jak już napisałem statyw nie spełniał swojego zadania ponieważ nie trzymał poziomu. proste.

ps. w FJ dalej kupuje. ale już nie statywy
    D200+N 50mm f/1.8+SB-800.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bachol Zobacz posta
    mi tu wcale nie chodzi o jakość a funkcjonalność. jak już napisałem statyw nie spełniał swojego zadania ponieważ nie trzymał poziomu. proste.

ps. w FJ dalej kupuje. ale już nie statywy
    Musiałeś trafić na jakieś nie teges egzemplarze , w czasie focenia ich miałem w domu tyle sztuk, że aż Żona groziła, że je wszystkie razem ze mną przez okno wywali i wszystkie trzymały poziom.

Domyślnie

hmmm a może Gold Photo?
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    hmmm a może Gold Photo?
    Też myślałem o GoldPhoto,ale ten oglądałem "na żywo" i sprawiał bardzo korzystne wrażenie dlatego pytam o niego (statyw FIRST)
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

o ten (albo któryś z rodziny) Ci chodzi?

Domyślnie

o ten (albo któryś z rodziny) Ci chodzi?

Tak Erie!Z tym że tam były dwa, mniejszy i większy (co dziwne nie było na nich żadnych numerów,albo ja nie dojrzałem) i spodobał mi się ten większy,na mój gust całkiem stabilny.
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Wrzesińsk Zobacz posta
    Tak Erie!Z tym że tam były dwa, mniejszy i większy (co dziwne nie było na nich żadnych numerów,albo ja nie dojrzałem) i spodobał mi się ten większy,na mój gust całkiem stabilny.
    powiem tak, nie są one złe, nie jest co co prawda światowa czołówka, ale całkiem porządne statywy - miałem w domku wszystkie modele i nie było z nimi problemów opisywanych powyżej przez Bachola - lekkie i jednocześnie stabilne, obracana kolumna do zdjęć z perspektywy żabiej, piankowe osłony aby na zimnie nie przywierać rękami do statywu itd... dobra konczę, bo już i tak reklamę za dużą robię

Domyślnie

powiem tak, nie są one złe, nie jest co co prawda światowa czołówka, ale całkiem porządne statywy - miałem w domku wszystkie modele i nie było z nimi problemów opisywanych powyżej przez Bachola - lekkie i jednocześnie stabilne, obracana kolumna do zdjęć z perspektywy żabiej, piankowe osłony aby na zimnie nie przywierać rękami do statywu itd... dobra konczę, bo już i tak reklamę za dużą robię
    Dzięki Erie! Takie też odniosłem wrażenie!(chodzi mi o statyw a nie reklamę )Pozdrawiam-Jacek
    D300s,T17-50,SB-800

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów