Szukaj
Sie zapowietrzacie niepotrzebnie panowie..przesz to tylko zdjecia...;]
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
nie no bomba, ja tez nie widze przepalow moze ta flaga mocno wali ale fota jest w deche![]()
ech yoz yoz .. nie usiluj za wszelka cene wcisnac ludizom kitu. jesli to zdjecie nie bylo grzebane w PSie i to BARDZO mocno (jak kazde twoje glamourowe, i jak wiekszosc glamourowych) to ja zaczynam handel marchewka ..
mi w zdjeciu oprocz tla nie posoba sie flaga, cylinder modelki i jej pseudopodekscytowana mina .. ale skoro taki byl zamysl autora to jego licencia poetica..
U mnie ostatnio na osiedlu pojawil sie czarny Ferrari F430 Spider (cabrio)... wlasciciela nie znam, ale mozna by sie zakrecic w miejscu gdzie go widywalem i podjac tematJest rowniez niezle Maserati (chociaz ostatnimi czasy go nie widzialem), ale ten juz nie robi takiego wrazenia jak pierwszy
W kazdej chwili jest do dyspozycji czarny Mercedes SL cabrio - dokladnie ta sztuka http://moto.allegro.pl/item206724821..._warszawa.html - zreszta jest do sprzedania jakby ktos mial chrapkę
Takze na juz zalatwic da sie tylko Merculka (mysle, ze kumpel nie bedzie mial nic przeciwko)... co do reszty - trzeba by pokombinowac...
BTW - fotka naprawde niezla![]()
regulamin
daj cynka na www.foto-moto.pl jest tam wieeelu focących entuzjastów takich autna forum zapraszam tak czy tak
pozdrawiam i przy okazji jako stały oglądacz gratuluję fotobloga
pozdr.
Nie wiem na co patrzec na tej focie. Za duzo " grzybow w barszczu"
Skontaktuj się z nami