Świetna fotka, ale...
Nie mógłbyś zrobić jakiegoś portreciku w Astonie V8 Vantage? Albo chociaż Lamborghini Gallardo?![]()
Szukaj
Świetna fotka, ale...
Nie mógłbyś zrobić jakiegoś portreciku w Astonie V8 Vantage? Albo chociaż Lamborghini Gallardo?![]()
Ehhh... YOZ... Sie nie bede powtarzal, bo jest jak zwykle swietnie...
Tylko na litosc boska -- wywal te maszty z flagami, bo paskudnie rozpraszaja...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Za Stigiem. Reszta poprostu wgniata - to właśnie lubię![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Jak się uda to może w najbliższym czasie bedzie Ferrari.Trudno mi się dogadać z włascicielem auta..,ale możeJesli ktoś zna posiadacza takiego auta to proszę o kontakt na PM.
zdjecie super...
rozumie ze wszystko tam bylo zamierzeniem autora
jednak maszt do usuniecia no i moje odczucie to to ze twarz jest ciutke za jasna
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
maszt to szczegol , ktory sie wystempelkuje. za to reszta.. calkiem do rzeczy, jedno ale to ja bym jeszcze jej pilotke na glowe nadzial![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
nie no bomba, ja tez nie widze przepalow moze ta flaga mocno wali ale fota jest w deche![]()
U mnie ostatnio na osiedlu pojawil sie czarny Ferrari F430 Spider (cabrio)... wlasciciela nie znam, ale mozna by sie zakrecic w miejscu gdzie go widywalem i podjac tematJest rowniez niezle Maserati (chociaz ostatnimi czasy go nie widzialem), ale ten juz nie robi takiego wrazenia jak pierwszy
W kazdej chwili jest do dyspozycji czarny Mercedes SL cabrio - dokladnie ta sztuka http://moto.allegro.pl/item206724821..._warszawa.html - zreszta jest do sprzedania jakby ktos mial chrapkę
Takze na juz zalatwic da sie tylko Merculka (mysle, ze kumpel nie bedzie mial nic przeciwko)... co do reszty - trzeba by pokombinowac...
BTW - fotka naprawde niezla![]()
regulamin
daj cynka na www.foto-moto.pl jest tam wieeelu focących entuzjastów takich autna forum zapraszam tak czy tak
pozdrawiam i przy okazji jako stały oglądacz gratuluję fotobloga
pozdr.
Skontaktuj się z nami