Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Magda i Z4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ech yoz yoz .. nie usiluj za wszelka cene wcisnac ludizom kitu. jesli to zdjecie nie bylo grzebane w PSie i to BARDZO mocno (jak kazde twoje glamourowe, i jak wiekszosc glamourowych) to ja zaczynam handel marchewka ..
    mi w zdjeciu oprocz tla nie posoba sie flaga, cylinder modelki i jej pseudopodekscytowana mina .. ale skoro taki byl zamysl autora to jego licencia poetica..
    czytaj może dokładnie ,a nie tylko to co chcesz.....miałem na mysli tło ,a nie całe zdjęcie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabboni Zobacz posta
    dpozdrawiam i przy okazji jako stały oglądacz gratuluję fotobloga
    thx
    regulamin

Domyślnie

Bardzo fajna fotografia
    mały minus za kapelusz i flagę po za tym rewelacja
    Nikon D70s ,N18-70mm,N105mm,N50-1.8,SB-800

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YOZ Zobacz posta
    czytaj może dokładnie ,a nie tylko to co chcesz.....miałem na mysli tło ,a nie całe zdjęcie...
    wybacz ale nie dam sie sprowokowac ..

Domyślnie

Wielu forumowiczów zdjęcia mi się podobają. Ale Twoje i Stiga nawet jak coś bym chciał, że niby jakiś szczegół.. to i tak calość na mnie tak działa, że uważam, że jest super. Jak widze już link a pod nim napis YOZ lub stig to wiem, że mogę sobie zrobić kawę i urzekac się pięknem, wiem, że będę zachwycony zdjęciami. Stig ma fajne widoki i archikt. ale ostatnie ,,Magda na plaży.." czy coś w tym rodzaju też wyszło super. Twoje też są cudne,

co ja mam pisać jak wstawiasz fotę. ZNOWU SUPER, ZNOWU FAJNE, SUPER DZIEWCZYNY, FAJNY KADR, POMYSŁ....
    tiaaaaa na minus (żarcik) mogę powiedzieć, że onieśmielacie tymi fotami takei osoby jak ja z wystawianiem zdjęć

fajne
    ale te plażowy klimat bardziej mi odpowiada. choć tam tesknie za kolorem.
    pozdr
    l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów