Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie styczniowy jelen

biorac pod uwage ze ostatnie krajobrazowe foto wrzucalem na forum jakies 2 puszki temu to mozna to niemal za debiut uznac :P
    w roli styczniowego jelenia napotkane plywadelko, w roli rykowiska tamiza.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Z lewej u góry ślimak płynie po niebie

A fotka bardzo malarska, jak obraz. Kupuję. Jedyna uwaga do ciasnoty: łódź i zaraz nad nią inne detale. Wolałbym pusty most, ale tła nie wybierałeś
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta
    Z lewej u góry ślimak płynie po niebie
    zapewniam ze nie czekalem na niego :P

A fotka bardzo malarska, jak obraz. Kupuję. Jedyna uwaga do ciasnoty: łódź i zaraz nad nią inne detale. Wolałbym pusty most, ale tła nie wybierałeś
    malarsko bylo. mozliwosci kadrowania nie bardzo bylo bo teren mocno podmokly

Cytat Zamieszczone przez vienko Zobacz posta
    nie powala
    zdjecia ktore powalaja sprzedaje na wylacznosc za kupe kasy, reszte wrzucam na forum :P
    a tak serio - jak wiadomo specjalista od widoczkow nie jestem i nie bede. spodobala mi sie impresjonistyczna malarskosc widoku a ze aparat byl pod reka bo ze zlecenia wracalem to i foto powstalo. Zawsze to okazja by wcisnac szpile sailorowi wiec mozna sie ne krepowac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Zawsze to okazja by wcisnac szpile sailorowi wiec mozna sie ne krepowac
    Zrobię to z przyjemnością... Zdjęcie jest całkiem miłe, zwłaszcza że za oknem mam tylko odcienie szarości
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vienko Zobacz posta
    nie powala
    Chodzę za Tobą już od jakiegoś czasu i sprzątam po Tobie tego rodzaju "bobki". Tutaj też bym posprzątał, ale że już sailor się do Twojej "wypowiedzi" odniósł, to nie będę rozwalał dyskusji. Zatem prośba - przeczytaj sobie uważnie ten komunikat i postaraj się go zapamiętać, zaoszczędzisz czasu i sobie i mi.

Domyślnie

Sailor w krajobrazie - az przetarłem okulary ze zdumienia
    No szczerze powiedziawszy taka fota nikogo z butów nie wyrwiesz ale pewnie też takiego zamiaru nie było. Cos mi się tu WB nie widzi - wszystko mi wpada w niebieskawo zielony. Elaborqatów tu nie ma co pisac bo jakby nie ma o czym. W kategorii - szufladu lub pamiątka ze zlecenia juz bardziej

Domyślnie

Nie widzę jelenia. Znaczy zdjęcia. Najpierw było pół, a po odświeżeniach/ponownych wejściach - ciemność.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

wygląda jak foto z porządnego przewodnika circa 1991

Domyślnie

Mi to podchodzi pod Vintage, w tej kategorii nie najgorzej
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Nie widzę jelenia. Znaczy zdjęcia. Najpierw było pół, a po odświeżeniach/ponownych wejściach - ciemność.

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Sailor w krajobrazie - az przetarłem okulary ze zdumienia
    oj tam oj tam .. raz na pare lat cos wrzucam
    [quote]
    No szczerze powiedziawszy taka fota nikogo z butów nie wyrwiesz ale pewnie też takiego zamiaru nie było. [quote]
    chcialem na pokladzie gola d.pe polozyc ale sie nie dalo niestety zakladam ze wtedy wyrywanie by bylo skuteczniejsze
    Cos mi się tu WB nie widzi - wszystko mi wpada w niebieskawo zielony.
    Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Mi to podchodzi pod Vintage, w tej kategorii nie najgorzej
    tlumaczac sie z kolorow i "vintage" - wiek i stan lajby nasunely mi pomysl na delikantnego crossa. z reguly unikam takiej ingerencji ale skoro w cyfrze jest ona w pelni odwracalna to stweirdzilem ze mozna sprobowac. zeby bylo weselej obrazek sie sprzedal wczoraj do druku na plotnie - moze sie jednak przerzuce na krajobrazy

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów