biorac pod uwage ze ostatnie krajobrazowe foto wrzucalem na forum jakies 2 puszki temu to mozna to niemal za debiut uznac :P
w roli styczniowego jelenia napotkane plywadelko, w roli rykowiska tamiza.
Szukaj
biorac pod uwage ze ostatnie krajobrazowe foto wrzucalem na forum jakies 2 puszki temu to mozna to niemal za debiut uznac :P
w roli styczniowego jelenia napotkane plywadelko, w roli rykowiska tamiza.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Z lewej u góry ślimak płynie po niebie
A fotka bardzo malarska, jak obraz. Kupuję. Jedyna uwaga do ciasnoty: łódź i zaraz nad nią inne detale. Wolałbym pusty most, ale tła nie wybierałeś![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
zapewniam ze nie czekalem na niego :P
malarsko bylo. mozliwosci kadrowania nie bardzo bylo bo teren mocno podmoklyA fotka bardzo malarska, jak obraz. Kupuję. Jedyna uwaga do ciasnoty: łódź i zaraz nad nią inne detale. Wolałbym pusty most, ale tła nie wybierałeś![]()
![]()
zdjecia ktore powalaja sprzedaje na wylacznosc za kupe kasy, reszte wrzucam na forum :P
a tak serio - jak wiadomo specjalista od widoczkow nie jestem i nie bede. spodobala mi sie impresjonistyczna malarskosc widoku a ze aparat byl pod reka bo ze zlecenia wracalem to i foto powstalo. Zawsze to okazja by wcisnac szpile sailorowi wiec mozna sie ne krepowac![]()
Chodzę za Tobą już od jakiegoś czasu i sprzątam po Tobie tego rodzaju "bobki". Tutaj też bym posprzątał, ale że już sailor się do Twojej "wypowiedzi" odniósł, to nie będę rozwalał dyskusji. Zatem prośba - przeczytaj sobie uważnie ten komunikat i postaraj się go zapamiętać, zaoszczędzisz czasu i sobie i mi.
Sailor w krajobrazie - az przetarłem okulary ze zdumienia
No szczerze powiedziawszy taka fota nikogo z butów nie wyrwiesz ale pewnie też takiego zamiaru nie było. Cos mi się tu WB nie widzi - wszystko mi wpada w niebieskawo zielony. Elaborqatów tu nie ma co pisac bo jakby nie ma o czym. W kategorii - szufladu lub pamiątka ze zlecenia juz bardziej![]()
Nie widzę jelenia. Znaczy zdjęcia. Najpierw było pół, a po odświeżeniach/ponownych wejściach - ciemność.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
wygląda jak foto z porządnego przewodnika circa 1991![]()
oj tam oj tam .. raz na pare lat cos wrzucam
[quote]
No szczerze powiedziawszy taka fota nikogo z butów nie wyrwiesz ale pewnie też takiego zamiaru nie było. [quote]
chcialem na pokladzie gola d.pe polozyc ale sie nie dalo niestetyzakladam ze wtedy wyrywanie by bylo skuteczniejsze
tlumaczac sie z kolorow i "vintage" - wiek i stan lajby nasunely mi pomysl na delikantnego crossa. z reguly unikam takiej ingerencji ale skoro w cyfrze jest ona w pelni odwracalna to stweirdzilem ze mozna sprobowac. zeby bylo weselej obrazek sie sprzedal wczoraj do druku na plotnie - moze sie jednak przerzuce na krajobrazyCos mi się tu WB nie widzi - wszystko mi wpada w niebieskawo zielony.![]()
Skontaktuj się z nami