Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Wątek: Kościół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur0372 Zobacz posta
    Pytałem czy 2.8 da radę bez lampy bo "bataman" będzie trzeszczał jak ktoś nieupoważniony będzie błyskał. To na tyle. Temat do zamknięcia.
    2.8 da radę bez lampy,masz D7100,wiec nie będzie problemu,tylko podciągnij trochę ISO czas nie mniejszy niż 1/80
    D700,Samsung NX1/NX300,30/2,20/2,8,16/2,4,Samyang12/2,N.35-70/2.8D,N.70-200/4G VRIII,Samyang 85/1,4,SB800

Domyślnie

to za przeproszeniem dupy do kosciola nie chcialo Ci sie ruszyc aby sprawdzic jak to u Ciebie na wiosce?
    Nikon

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Przecie na forum wiedzą lepiej jakie tam są warunki

Domyślnie

Po co te durne uwagi? Nikt Was nie przymusza do dawania porad. Po raz trzeci proszę o zamknięcie tematu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur0372 Zobacz posta
    Po co te durne uwagi? Nikt Was nie przymusza do dawania porad. Po raz trzeci proszę o zamknięcie tematu.
    Musisz wiedzieć jedno że na tym forum jak ktoś pisze że robi ślub, chrzest, komunię nie ważne czy zarobkowo czy dla rodziny, bo nie daj boże ci się to spodoba i będziesz chciał robić to zawodowo, nikt ale to nikt ci nic konkretnego na fortum nie powie tylko ironia, uszczypliwości itp czasem ktoś na PW się odezwie i coś powie ciekawego.
    D610; T24-70 2.8; NISSIN-Di866 MKII x 2;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artuss811 Zobacz posta
    Musisz wiedzieć jedno że na tym forum jak ktoś pisze że robi ślub, chrzest, komunię nie ważne czy zarobkowo czy dla rodziny, bo nie daj boże ci się to spodoba i będziesz chciał robić to zawodowo, nikt ale to nikt ci nic konkretnego na fortum nie powie tylko ironia, uszczypliwości itp czasem ktoś na PW się odezwie i coś powie ciekawego.
    Bo oni są "PRO"

Domyślnie

Tak właśnie. Nie używają lamp i wogóle są już tacy co nawet i obiektywu nie zakładają bo podobno jak nie ma obiektywu to masz światło f0

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
    D610; T24-70 2.8; NISSIN-Di866 MKII x 2;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artuss811 Zobacz posta
    Tak właśnie. Nie używają lamp i wogóle są już tacy co nawet i obiektywu nie zakładają bo podobno jak nie ma obiektywu to masz światło f0

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
    He He Dobre

Domyślnie

Pada leniwe pytanie a potem autor i część osób ma pretensje.

Jakby było pytanie "mam obiektyw 2.8 byłem w kościele zdjęcia wyszły mi tak. Czy ja robię cis źle czy po prostu 2.8 nie wystarczy w tym przypadku? "

Jak zadam pytanie czy obiektyw 2.8 da radę przy zdjęciach w moim salonie to czy mogę spodziewać się "dobrych" odpowiedzi? Nie sądzę inie powinienem się ich spodziewać po takim pytaniu.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamirq Zobacz posta
    Pada leniwe pytanie a potem autor i część osób ma pretensje.

Jakby było pytanie "mam obiektyw 2.8 byłem w kościele zdjęcia wyszły mi tak. Czy ja robię cis źle czy po prostu 2.8 nie wystarczy w tym przypadku? "

Jak zadam pytanie czy obiektyw 2.8 da radę przy zdjęciach w moim salonie to czy mogę spodziewać się "dobrych" odpowiedzi? Nie sądzę inie powinienem się ich spodziewać po takim pytaniu.
    A czy w Twoim salonie przy palących się pięciu świeczkach dałbyś radę zrobić dobre zdjęcia obiektywem ze światłem 2.8 podpiętym do D7100?

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów