Szukaj
to za przeproszeniem dupy do kosciola nie chcialo Ci sie ruszyc aby sprawdzic jak to u Ciebie na wiosce?
Nikon
Po co te durne uwagi? Nikt Was nie przymusza do dawania porad. Po raz trzeci proszę o zamknięcie tematu.
Musisz wiedzieć jedno że na tym forum jak ktoś pisze że robi ślub, chrzest, komunię nie ważne czy zarobkowo czy dla rodziny, bo nie daj boże ci się to spodoba i będziesz chciał robić to zawodowo, nikt ale to nikt ci nic konkretnego na fortum nie powie tylko ironia, uszczypliwości itp czasem ktoś na PW się odezwie i coś powie ciekawego.
D610; T24-70 2.8; NISSIN-Di866 MKII x 2;
Tak właśnie. Nie używają lamp i wogóle są już tacy co nawet i obiektywu nie zakładają bo podobno jak nie ma obiektywu to masz światło f0
Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
D610; T24-70 2.8; NISSIN-Di866 MKII x 2;
Pada leniwe pytanie a potem autor i część osób ma pretensje.
Jakby było pytanie "mam obiektyw 2.8 byłem w kościele zdjęcia wyszły mi tak. Czy ja robię cis źle czy po prostu 2.8 nie wystarczy w tym przypadku? "
Jak zadam pytanie czy obiektyw 2.8 da radę przy zdjęciach w moim salonie to czy mogę spodziewać się "dobrych" odpowiedzi? Nie sądzę inie powinienem się ich spodziewać po takim pytaniu.
Nikon
Skontaktuj się z nami