Zapraszam do dyskusji
Szukaj
Zapraszam do dyskusji
Sprzętowy onanizm prowadzi do twórczej impotencji
Ech... kolejne "artystyczne" zdjęcie, którego ja zupełnie nie kupuję. Może dlatego, że nie jestem artystą tylko fotografem-amatorem...
Nikon
Popieram Cię Andrzeju w całe rozciągłości. To już nie jest fotografia w naszym rozumieniu. Albo tak chciał albo coś mu nie wyszło.
„Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......
Wybacz, ale tu nie ma nad czym dyskutować. Anna albo dwie Anny to jakaś prowokacja.
Ehhh... Za niedlugo ktos wrzuci czarną plamę i mamy się w niej doszukiwać sztuki? Może rzuć tą fotke ostrą bo na tej nic nie widać...
"Nikon"
Ostatnio edytowane przez nazir_altamar ; 25-12-2013 o 00:56
Wybacz ale wygląda jak byś dodał do przypadkowego zdjęcia kilka filtrów![]()
Jest ładnie "tfurczo" coś na lata 80/90te i nowomodę hipsterską![]()
F50 | D80 | D100Krytykując podaj wskazówki żeby inni robili lepsze zdjęcia
Tesknie za D90/D50 | N 50 1,8 | T 28-75 2.8 | Nissin Di622 | Gripem Nie tesknie za: T 75-300 4-5,6
Do informacji, zdjęcie "z aparatu" nie różni się zbytnio od wersji jaką widać. Ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie?
Tym razem napisze pozytywnie.
Brakuje działu na takie zdjęcia, bylem kiedyś na wystawie foto "Starnberger see" zdjęcia kompletnie rozmyte wyglądały jak rozmyta tęcza, mogę sobie tylko wyobrazić jak zostały by te prace skomentowane w naszym dziale krajobraz i wcale się nie dziwie bo tam po prostu by nie pasowały.
Praca Twoja podoba mi się za pomysł i wykonanie, nie uważam ze jest przypadkowa wręcz przeciwnie, przemyślana.
Dział już jest dla tego typu zdjęć.... http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=33![]()
Nikon
Skontaktuj się z nami