Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Problem z Color Efex Pro 4

Kupiłem go w Stanach jeszcze za czasów Nik Software. Miałem zainstalowanego na swoim PS CS6. Ostatnio zmieniłem komputer i teraz nie mogę go aktywować - nie przyjmuje klucza. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

napisz do google, prawdopodobnie dostaniesz cały pakiet Nik Software Suite gratis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    napisz do google, prawdopodobnie dostaniesz cały pakiet Nik Software Suite gratis
    Potwierdzam, miałem podobny problem z silver efexem (ok 2 tyg. temu) i otrzymałem link do darmowego ściągnięcia całego NIK Collection.

Domyślnie

Pewnie wywołam uśmiech na niejednej twarzy, ale gdzie mam pisać, na jaki adres. Jakoś nie mogę sobie z tym poradzić, starość nie radość.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Dzięki, teraz pozostało tylko czekać na odpowiedź.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

To w oczekiwaniu na odpowiedź ja się podepnę pod temat.

Jakiś czas temu w promocji kupiłem od google cały pakiet NIK, otrzymałem linka do zawsze najnowszej wersji tegoż pakietu. Niestety po iluś razach link wygasł i teraz nie wiem skąd pobrać najnowszą wersję. Inna sprawa że kompletnie nie wiem skąd czerpać wiedzę o aktualizacjach itp. Niestety na stronie http://www.google.com/nikcollection/ ani https://plus.google.com/+NikPhotography/posts jakoś nie widzę takich informacji.

Również ja przed chwilą napisałem do nich maila ale może ktoś coś wie?

Domyślnie

też kupiłem w promocji od google i link nadal działa - skąd wiesz, że wygasł?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    też kupiłem w promocji od google i link nadal działa - skąd wiesz, że wygasł?
    Kiedyś po kliknięciu w link z maila, zamiast ściągania pliku przekierowało mnie na stosowny komunikat. Właśnie sprawdziłem tamtą wiadomość z linkiem od google i link działa... Tyle że ja dziś na stronie google / NIK kliknąłem w opcję odzyskania linku więc nie wiem czy przypadkiem licznik się nie zresetował a że pewnie mój link jest ciągle ten sam to działa także ten z pierwotnej wiadomości.

O ile w ogóle moja teoria jest prawdziwa to niby wiadomo że link automatycznie i dość szybko da się odzyskać. Gorzej że właśnie się zorientowałem że znów mam starszą wersję niż mogłem mieć a ciągle nie wiem skąd mam wiedzieć jaka jest w danym momencie aktualna, mało tego pewnie jak każdy chciałbym to wiedzieć w dniu wydania takowej .
    Ostatnio edytowane przez GoOrange ; 20-12-2013 o 22:25

Domyślnie

mnie zablokowal sie efex bo ugradowalem CNX2.O dziwo znalazlem link na nowa wersje gratis w... chomikuj.pl .Pewnie jeszcze działa
    nik juz nie nalezy do Nikona,wszystkiego doiesz sie na ich stronie,ktora sobie wygooglujesz.
    Ostatnio edytowane przez fotouśmieszek ; 20-12-2013 o 22:28
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów