Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Problem z Color Efex Pro 4

Kupiłem go w Stanach jeszcze za czasów Nik Software. Miałem zainstalowanego na swoim PS CS6. Ostatnio zmieniłem komputer i teraz nie mogę go aktywować - nie przyjmuje klucza. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

napisz do google, prawdopodobnie dostaniesz cały pakiet Nik Software Suite gratis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    napisz do google, prawdopodobnie dostaniesz cały pakiet Nik Software Suite gratis
    Potwierdzam, miałem podobny problem z silver efexem (ok 2 tyg. temu) i otrzymałem link do darmowego ściągnięcia całego NIK Collection.

Domyślnie

Pewnie wywołam uśmiech na niejednej twarzy, ale gdzie mam pisać, na jaki adres. Jakoś nie mogę sobie z tym poradzić, starość nie radość.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Dzięki, teraz pozostało tylko czekać na odpowiedź.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

To w oczekiwaniu na odpowiedź ja się podepnę pod temat.

Jakiś czas temu w promocji kupiłem od google cały pakiet NIK, otrzymałem linka do zawsze najnowszej wersji tegoż pakietu. Niestety po iluś razach link wygasł i teraz nie wiem skąd pobrać najnowszą wersję. Inna sprawa że kompletnie nie wiem skąd czerpać wiedzę o aktualizacjach itp. Niestety na stronie http://www.google.com/nikcollection/ ani https://plus.google.com/+NikPhotography/posts jakoś nie widzę takich informacji.

Również ja przed chwilą napisałem do nich maila ale może ktoś coś wie?

Domyślnie

też kupiłem w promocji od google i link nadal działa - skąd wiesz, że wygasł?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    też kupiłem w promocji od google i link nadal działa - skąd wiesz, że wygasł?
    Kiedyś po kliknięciu w link z maila, zamiast ściągania pliku przekierowało mnie na stosowny komunikat. Właśnie sprawdziłem tamtą wiadomość z linkiem od google i link działa... Tyle że ja dziś na stronie google / NIK kliknąłem w opcję odzyskania linku więc nie wiem czy przypadkiem licznik się nie zresetował a że pewnie mój link jest ciągle ten sam to działa także ten z pierwotnej wiadomości.

O ile w ogóle moja teoria jest prawdziwa to niby wiadomo że link automatycznie i dość szybko da się odzyskać. Gorzej że właśnie się zorientowałem że znów mam starszą wersję niż mogłem mieć a ciągle nie wiem skąd mam wiedzieć jaka jest w danym momencie aktualna, mało tego pewnie jak każdy chciałbym to wiedzieć w dniu wydania takowej .
    Ostatnio edytowane przez GoOrange ; 20-12-2013 o 22:25

Domyślnie

Jeśli masz zainstalowany Analog Efex Pro to zaktualizowało Ci wersję do najnowszej, jeśli nie, to masz starszą.
    Jesli chcesz wymusić aktualizację to można pobrać trial ze strony i wtedy trial rozpozna że masz już zainstalowaną pełną i zaktualizuje, ale w moim przypadku nie było to potrzebne, zrobił się Analog Efex Pro.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów