Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Jeśli masz zainstalowany Analog Efex Pro to zaktualizowało Ci wersję do najnowszej, jeśli nie, to masz starszą.
    Jesli chcesz wymusić aktualizację to można pobrać trial ze strony i wtedy trial rozpozna że masz już zainstalowaną pełną i zaktualizuje, ale w moim przypadku nie było to potrzebne, zrobił się Analog Efex Pro.

Domyślnie

No to ja mam problem z głowy. Sprawa przebiegała tak:
    1. Na mojego pierwszego maila do google dostałem odpowiedź, że muszę coś zrobić żeby wykazać, że rzeczywiście kupiłem ten soft, bo oni nie mają zarejestrowanej aktywacji na mój email i penie kupiłem go z drugiej ręki i teraz są problemy.
    Dodam tylko, że aktwacja była robiona na mój email ale jeszcze w Nik Software.
    2. No i tu miałem problem bo soft był kupiony w USA przez przyjaciela i dostarczony do Polski. Jednak jak spenetrowałem oryginalne pudełko to znalazłem fakturę zakupu, która jednak była wystawiona na przyjaciela z USA.
    3. Wysłałem im skan tej faktury i krótko opisałem sytuację.
    4. W odpowiedzi dostałem link do ściągnięcia całej suity, która to już działa bez zarzutu.
    Dzięki wszystkim za pomoc.
    I jeszcze muszę pozytywnie ocenić szybkość działania googla.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Skoro już masz cały zestaw to bardzo polecam obejrzeć kanał Nik na youtube

https://www.youtube.com/user/NikSoftwareLessons/videos

Bardzo dużo ciekawych tutoriali oraz nagrania z warsztatów na żywo.
    Warto też zaglądać na profile Nik na google+.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    Jeśli masz zainstalowany Analog Efex Pro to zaktualizowało Ci wersję do najnowszej, jeśli nie, to masz starszą.
    Jesli chcesz wymusić aktualizację to można pobrać trial ze strony i wtedy trial rozpozna że masz już zainstalowaną pełną i zaktualizuje, ale w moim przypadku nie było to potrzebne, zrobił się Analog Efex Pro.
    Analog był już bodaj w wersji 1.108 a aktualna to 1.109, właśnie o tym mówię, chciałbym wiedzieć na bieżąco o nowych wersjach a nie przypominać sobie niejako przy okazji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    Masz rację, znalazłem takie coś:

https://support.google.com/nikcollec..._topic=3001406
    O widzisz, dzięki

Domyślnie

Witam,
    Najnowsza wersja Nik colection na OSX powoduje skokową zmianę suwaka ekspozycji w ACR, ostatnio dopadł mnie ten problem, tu link do dyskusji na forum Adobe:
    http://forums.adobe.com/thread/13264...rt=40&tstart=0
    Nie wiem od kiedy zaczął się ten problem, ale gdyby ktoś dysponował ostatnią wersją bez tego buga, proszę o info w tym wątku.

Pozdrawiam, QuadMan.
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

Panowie może ktoś z Was się orientuje na jakieś zasadzie działa płatnośc za Nik Software, otóż właśnie wykupiłem ten pakiet 149$ a że mam konto w Wielkiej Brytani (aktualnie mieszkam w Polsce) i na tym koncie posiadałem funty więc zapłaciłem z tamtego konta i z tego co obliczałem to będzie ok 80-90 funtów do tego wpisałem kod promocyjny i dostałem zniżkę 15% więc cena wyskoczyła 129$ wszystko wypełniłem i dostałem informację że zapłacę prowizję za płatność waluta GBP 21$ więc w sumie na jedno wyszło ok 150$ ale po sprawdzeniu konta angielskiego pobrało mi właśnie 150 funtów nie powinno przeliczyć 150$ na funty?
    Nikon D700 + Nikon 24-70 2.8 + SB-900
    B L O G

Domyślnie

już nie aktualne po 2h wyrównali wszystko i nadpłata została zwrócona, świetny program...
    Nikon D700 + Nikon 24-70 2.8 + SB-900
    B L O G

Domyślnie

Witajcie,

wygląda na to, że to mój pierwszy post na łamach "żółtej strony mocy" , więc witam wszystkich

żeby nie zaczynać nowego wątku.. Synek wyłączył mi przypadkowo kompa w trakcie pracy. Wcześniej (tego dnia) korzystałem z Google NIK (tego już po aktualizacji do najnowszego pakietu). Po wznowieniu pracy i próbie odpalenia np. Viveza 2 na CS4 wywala mi monit: "You have 15 days left trial" i tylko opcje: BUY i DEMO.

Nowego NIKa mam dobre kilka miesięcy, nigdy do tej pory takich problemów. Ponowne uruchomienie kompa nic nie dało. Ktoś ma pomysł jak to rozwiązać ? Do nowych NIKów nie ma kluczy aktywacyjnych, nie ma też opcji aktywacji.

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam
    Wojtek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów