Najmniejsze to bodaj 42 albo 43. Ja mogę polecić szajsunga.
Szukaj
Najmniejsze to bodaj 42 albo 43. Ja mogę polecić szajsunga.
Pozdrawiam
Marcin
Robin, czasy się troszkę zmieniły i oglądanie z odległości ileśtam-krotność przekątnych już się skończyły.
Kiedyś faktycznie, od niskiej rozdzielczości i częstotliwości przy zbyt małej odległości, mogło przyprawić o zawrót głowy.
W tej chwili siedzę przed matrycą laptopa i patrzę na nią z odległości prawie równej przekątnej i mam się świetnie.
Mam plazmę 42" najczęście oglądam z 3m i jak czasem leci ciekawy staroć w 3:4 to siadam tak z 1,5m bo wydaje mnie się to za małe,
a kiedyś to samo oglądałem na 29" i wydawało się, że więcej cali to burżuazyjna fanaberia.
Mini, nie wiem jakie masz uwarunkowania mieszkaniowe, ale polecam Panasonica TX-P42ST60 to 200pln drożej niż zakładasz,
ale imho naturalnością obrazka wciąga nosem wszystkie LCD, które oglądałem kilka miesięcy tamu przed zakupem.
Camera Obscura, DX, FX, XXX
kupuj 42 cale bo to chyba najtańszy rozmiar, a 3m to hohohoh jak na taki ekranik więc spokojnie, nie będzie za duży. tv pewnie będzie do oglądania tvp itp, a nie szukania detali na filmach z blureja, więc ja bym patrzył na kryterium CENA i ewentualnie niech ma kilka "bajerów" jak full hd i 100hz- co do modelu to pierwszy lepszy będzie ok
nooo - a ja posiadam w domu Philipsa 26 cali HD Ready - zabrany rodzicom. Dawno temu kosztował coś z 5tys...Teraz pewnie wart dobrą flaszkę hehehehe
![]()
Skontaktuj się z nami