Close

Strona 8 z 30 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 291

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Litości... Co to jest przeciętny ipad? Ipad 2 to... 3 generacje do tyłu.
    wlasnie o to mi chodzi, ze juz jakis czas na rynku jest, napisalam wyzej, ze najnowsze maja w nazwie "Air", ktore maja architekture 64 bit, to sam sobie poczytaj, jak twierdzisz inaczej.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    wlasnie o to mi chodzi, ze juz jakis czas na rynku jest, napisalam wyzej, ze najnowsze maja w nazwie "Air", ktore maja architekture 64 bit, to sam sobie poczytaj, jak twierdzisz inaczej.
    tyle, że po drodze były wersje 3 i 4 i one też mają ekran wysokiej rozdzielczości a nie "tylko" najnowszy

Domyślnie

najnowsze badania pokazują, że urządzenia typu 2 w 1 szybko zdobywają rynek. Wygodnie odłączana klawiatura powoduje, że mamy tablet kiedy chcemy, PC kiedy tego potrzebujemy.
    Najnowszy przykład to Asus T100 (http://www.asus.com/pl/Notebooks_Ult...mer_Book_T100/). Cena coś ok. 1499-1599zł.
    oczywiście to dla tych, którzy oprócz przeglądania zawartości, chcą czasami jeszcze coś poprawić, dopisać, zmienić itp. (elektroniczna klawiatura na ekranie jest męcząca na dłuższą, a nawet średnią metę )
    Jacek
    -------------------------------------------------------
    D850+D810 /N24-120/N70-200/N85 1.4/ N16-35 / N28

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Dla mnie bajka jak by jeszcze miał modem 3G to biorę go w ciemno.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac45m Zobacz posta
    najnowsze badania pokazują, że urządzenia typu 2 w 1 szybko zdobywają rynek. Wygodnie odłączana klawiatura powoduje, że mamy tablet kiedy chcemy, PC kiedy tego potrzebujemy.
    Zgadzam sie z Toba calkowicie. ale zamiast T100 lepiej dodac roznice (chyba cos okolo 100 euro) i zainteresowac sie
    Asus tranformer Pad TF701T.
    https://www.asus.com/Tablets_Mobile/...er_Pad_TF701T/
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 05-12-2013 o 08:53
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Kompromitujesz się.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Dla mnie fatalne jest gdy ktoś, pokazuje mi swoją ofertę na "zatłuszczonym" tablecie (bez względu na markę).
    Oczywiście, tablet się do tego kompletnie nie nadaje, a jeśli ktoś mimo wszystko próbuje wykorzystywać to urządzenie w celach komercyjnych, to może być postrzegany jako zapyzialec.

Błe, oglądać cudze linie papilarne, albo co gorsza jeszcze dotykać do takiego czegoś, ohyda !
    Medice, cura te ipsum.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

http://www.apple.com/pl/ipad-air/specs/
    Medice, cura te ipsum.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Dla mnie bajka jak by jeszcze miał modem 3G to biorę go w ciemno.
    To raczej nie problem. Modem USB 3G/LTE (co prawda będzie "dyndał" z boku) lub HotSpot z własnego telefonu.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

No właśnie to jest problem bo już przerabiałem dyndające modemy i nie chce więcej. HS to już całkowicie padaka i ten patent odpada.
    Ostatnio edytowane przez manfred ; 05-12-2013 o 15:38

Strona 8 z 30 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów