To już lepiej zaczekać na Plug FORCE 4G, tym bardziej że wchodzą od nowego roku.
Szukaj
To już lepiej zaczekać na Plug FORCE 4G, tym bardziej że wchodzą od nowego roku.
Medice, cura te ipsum.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ja na Ipada choruję już od dawna. Wiem, że to świetny sprzęt. Chciałam właśnie mini, ale chyba jednak wezmę 10 cali. Koleżanka ma i jest świetny. I działa z Aero2
PS Gratulacje!![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Pozdrawiam, Artur
---------
Woody Allen: Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów.
Szczerze, to naprawde nie rozumiem posiadania checi ipada z tym znaczkiem..
wiele postow przeczytalam na temat tabletow, ale mnie jakos nie ciagnie do tej marki..
Moze dlatego, ze taki ipad, nie ma osobnego wejscia na karty micro.. a to dla mnie dosc wazne..
O tak? To nie wiedzialam o tym.. faktycznie mam stara jakas wersje windowsa phone. Dzieki!
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
ale to kazdy ipad jest taki swietny, czy tylko te najnowsze Air?
Przecietny ipad (sadzac po cenie) ipad2, matryca IPS, rozdzielczosc 1024 x 768! taka slaba?
Asus ma o wiele lepsze parametry, a kosztuje tyle samo. Mowa o 10 cali.
Ostatnio edytowane przez Mekano ; 05-12-2013 o 00:44
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Skontaktuj się z nami