Close

Strona 7 z 30 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 291
    Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To już lepiej zaczekać na Plug FORCE 4G, tym bardziej że wchodzą od nowego roku.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bognik Zobacz posta
    Ale wtedy możesz szybko rozładować baterię, a wtedy nie będziesz miała ani czynnego telefonu, ani Internetu

Ja zaczynam zbierać na Ipada. Koniecznie z 3g. Już się zdarzało, że w moim tablecie brakowało mi modemu.
    Tak czytam I czytam ten wątek. Od dawna się przymierzalem do tabletu w rozmiarze 7 cali. Były rożne pomysły od nexusa po galaxy Taba 3. Wczoraj udało się wygrać iPada mini i używając go od wczoraj chyba innego bym już nie chciał. Mogę tylko polecić.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Ja na Ipada choruję już od dawna. Wiem, że to świetny sprzęt. Chciałam właśnie mini, ale chyba jednak wezmę 10 cali. Koleżanka ma i jest świetny. I działa z Aero2

PS Gratulacje!
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    To tak samo jak w telefonie z windowsem, tez trzeba byc uzaleznionym od jakiejs durnej aplikacji. Niby mozna to ominac sciagajac jakis program, ale i tak trzeba zainstalowac "zune". Zupelnie chore.
    |
    Powinienieś sobie uaktualnić wiedzę na temat Windows Phone. Potrzeba używania Zune występowała do wersji 7.8, od ósemki takiej potrzeby, ba - nawet możliwości, nie ma. Dostęp do plików odbywa się przez exploratora windows.
    Pozdrawiam, Artur
    ---------
    Woody Allen: Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bognik Zobacz posta
    Ja na Ipada choruję już od dawna. Wiem, że to świetny sprzęt. Chciałam właśnie mini, ale chyba jednak wezmę 10 cali. Koleżanka ma i jest świetny. I działa z Aero2
    Szczerze, to naprawde nie rozumiem posiadania checi ipada z tym znaczkiem..
    wiele postow przeczytalam na temat tabletow, ale mnie jakos nie ciagnie do tej marki..
    Moze dlatego, ze taki ipad, nie ma osobnego wejscia na karty micro.. a to dla mnie dosc wazne..

Cytat Zamieszczone przez artoor Zobacz posta
    Powinienieś sobie uaktualnić wiedzę na temat Windows Phone. Potrzeba używania Zune występowała do wersji 7.8, od ósemki takiej potrzeby, ba - nawet możliwości, nie ma. Dostęp do plików odbywa się przez exploratora windows.
    O tak? To nie wiedzialam o tym.. faktycznie mam stara jakas wersje windowsa phone. Dzieki!
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Szczerze, to naprawde nie rozumiem posiadania checi ipada z tym znaczkiem..
    wiele postow przeczytalam na temat tabletow, ale mnie jakos nie ciagnie do tej marki..
    To sie zrozumie jak się zacznie używać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    To sie zrozumie jak się zacznie używać.
    Nie znam lepszego sprzętu do prezentacji zdjęć, ale pewnie mało widziałem.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

ale to kazdy ipad jest taki swietny, czy tylko te najnowsze Air?
    Przecietny ipad (sadzac po cenie) ipad2, matryca IPS, rozdzielczosc 1024 x 768! taka slaba?
    Asus ma o wiele lepsze parametry, a kosztuje tyle samo. Mowa o 10 cali.
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 05-12-2013 o 00:44
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Nie znam lepszego sprzętu do prezentacji zdjęć, ale pewnie mało widziałem.
    Dla mnie fatalne jest gdy ktoś, pokazuje mi swoją ofertę na "zatłuszczonym" tablecie (bez względu na markę).

Domyślnie

ale to kazdy ipad jest taki swietny, czy tylko te najnowsze Air?
    Przecietny ipad (sadzac po cenie) ipad2, matryca IPS, rozdzielczosc 1024 x 768! taka slaba?
    Asus ma o wiele lepsze parametry, a kosztuje tyle samo. Mowa o 10 cali.
    Litości... Co to jest przeciętny ipad? Ipad 2 to... 3 generacje do tyłu. Poczytaj trochę więcej, bo piszesz, ale nie za bardzo masz pojęcie o czym.

Strona 7 z 30 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów