Close

Strona 85 z 102 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 1011

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    tylko zastanawia mnie jedno, po tych wszystkich komentarzach że jest kiepska obudowa, jak to się ma po dłuższym użytkowaniu ? Ktoś może coś napisać jak się sprawdza obudowa po dluższym użytkowaniu ...
    Po roku używania mogę powiedzieć, że z obudową nic się nie stało nie rozleciała się, nie porysowała itd
    Jedyne co może, ale nie musi być na minus, to luźny pierścień AF. Mój egzemplarz dopiero po kalibracji dostał wiatru w żagle (ostrość), ale i tak wymienię ją na 35 sigmy
    FX+DX+Lęsy
    BLOG

Domyślnie

Jeżeli jest taki rozrzut jakościowy, to zakupie nowe wtedy mogę nawet zaciągnąć modelke do sklepu i protestować Af na żywo Chciałem kupić używane, ale wiadomo jest mniejsza możliwość testowania. Dzięki Panowie za solidne odpowiedzi. Teraz trzeba trochę odłożyć i do wiosny może będzie u mnie

Domyślnie

Jeżeli jest taki rozrzut jakościowy, to zakupie nowe wtedy mogę nawet zaciągnąć modelke do sklepu i protestować Af na żywo Chciałem kupić używane, ale wiadomo jest mniejsza możliwość testowania. Dzięki Panowie za solidne odpowiedzi. Teraz trzeba trochę odłożyć i do wiosny może będzie u mnie
    ale jeśli kupisz od świadomego użytkownika to masz już przetestowany egzemplarz i to 4 stówy taniej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    woj. Lubelskie

Domyślnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    ale jeśli kupisz od świadomego użytkownika to masz już przetestowany egzemplarz i to 4 stówy taniej
    Miałem to samo napisać. Walałbym używany, ale sprawdzony i pewny.

Domyślnie

Świadomy użytkownik, może wciskać świadomy kit, bo może chcieć się pozbyć, ze względu na złą pracę na swoim aparacie . I później w odpowiedzi małe kłamstewko "
    u mnie na body działał dobrze " ehh... chyba te 4stówki nie są warte lepiej poczekać, odłożyć i wybrać w sklepie

Domyślnie

Wrzucę trochę śmieci z dzisiejszej imprezki we firmie.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

nie wyglądają na śmieci...

Domyślnie

Mariusz jest ok ! wrzuć jakieś fotki jeszcze jak masz możliwość... Szkoda że Exify wymazałeś, podaj chociaż info jaką puszką robisz

cholercia, coraz bardziej mnie kusi to szkło. Chociaż z drugiej strony często mi przez myśl przechodzi N 24-70 i co tu robić ...

Domyślnie

Mariusz jest ok ! wrzuć jakieś fotki jeszcze jak masz możliwość... Szkoda że Exify wymazałeś, podaj chociaż info jaką puszką robisz cholercia, coraz bardziej mnie kusi to szkło. Chociaż z drugiej strony często mi przez myśl przechodzi N 24-70 i co tu robić ...
    No gdzie wymazałem, jak są... wszystko D700, szkło w pełni otwarte. Lekko doświetlone lampą, ale widać po poruszeniach, że bardziej muśnięte niż zalane jej światłem. Balans bieli z księżyca z powodu tysiąca różnych źródeł światła (np. główny bohater był permanentnie podświetlany... rzutnikiem).

To co widzicie, to nie jest efekt tego czy innego szkła, to jest jasne 28 po prostu - moje, razem z jasną 50-tką, ulubione szkło.

A Nikkor? No cóż, jak ktoś chce mieć pewny reporterski traktor, niech raczej zainwestuje w N24-70 - AF jest nieporównanie lepszy. Ale od razu uwaga, że to jest sprawa ogólnosystemowa - po prostu KAŻDY zestaw nikonowska puszka/okołostandardowa jasna stałka implikuje problemy skutkujące poważnymi problemami z wątrobą. Pozwólcie, że nie będę gdybał tu dlaczego tak jest - to problem tych, którzy chcą za to brać pieniądze, nie mój.

Nie mam z dzisiaj zdjęć, które specjalnie różniły by się od tych powyżej, twarze się zmieniają i pozy ale ogólnie straszna nuda. Także do następnego razu.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 85 z 102 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów