Szukaj
Ja pamiętam ten komentarz i jeśli przypadkiem został odstrzelony, to zdaje mi się, że powinniście zweryfikować sens kierowania się liczbą sylab. Wg mnie to kompletna nadinterpretacja cytowanego przez Ciebie zapisu, a tego typu komentarze mogą być bardzo cenną informacją dla początkujących (zwłaszcza biorąc pod uwagę autora). Jeśli praktykujecie to w szerszej skali, a zostawiacie brednie na temat uciętego palca, to nie idziemy chyba w dobrym kierunku, prawda?
Rozumiem, że mój post liczy się w zestawie z powyższym więc faktycznie był to jeden.
To nie było automatyczne. Tak działamy.
Kacper - 1 post - brak zdjęcia. Szukam dalej, bo widzę, że długi watek. Szkoda wyrzucać, pewnie znajdę fotografię dalej i podepnę do postu 1. Nie znalazłem. Szkoda.
Taka postawa mi się nie podoba. Zawsze się znajdą nowi czytelnicy i co?
Poszukaj choć zdjęcia nr 1.
Co do moderowania - wolę jak ono nie jest komentowane, bo często nie wiecie co usuneliśmy i dlaczego. Tak, posty 1-2 wyrazowe lecą często w kosmos. Częstym powodem jest to, że ktoś chce sobie nabić licznik by się dostać na giełdę.
Mam inne zdanie. Komentarz dotyczący kadrowania (cięcie palca) jest przynajmniej ciut dłuższy niż słowo "super" i to on jest jakąś poradą. Na temat komentowania zdjęc były dyskusje właśnie o tym, co zrobić z komentarzami 1-wyrazowymi. By były dłuższe, sensowniejsze itd. Ludzie chcą analiz i porad. Lajki są na FB.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
No i widzisz, dzięki temu odzyskałeś też komentarz, jaki chciałeś.
Bo ciężko, by był komentarz do zdjęć jakich nie było (dlatego jak sądzę został usuniety).
Nie jesteśmy złośliwi.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
To nie jest komentarz, który chciałem odzyskać, tylko który zwrócił moją uwagę, że coś tutaj nie gra.
Dzięki za zmotywowanie do uporządkowania linków.
24.
Untitled by Kartofelinder, on Flickr
Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 29-11-2013 o 01:33
Z tych 3 ostatnich przez Ciebie przedstawionych, zdycydowanie najbardziej przemawia do mnie to noworoczneSytuacja i kadr najbardziej klimatyczne.
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
26. niestety nie widać... 25 - podoba mi się.
p.s. dalej fotografujesz d200?![]()
Skontaktuj się z nami