Close

Strona 6 z 19 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 205

Wątek: 1 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Fajne fotki, pokaz "umiejętności widzenia"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jastrzębie-Zdrój

Domyślnie

29 podoba sie wogole lubie twoje zdjecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maruder Zobacz posta
    29 podoba sie wogole lubie twoje zdjecia
    Możesz cos wiecej napisac, co ci sie w #29 podoba? Tez chcialbym to "coś" zauważyć

Domyślnie

Zwazywszy na mysl przewodnia tego watku (od ktorej czasem odchodze), czego tutaj nie lubic?

Moze wyjasnie dlaczego uznalem, ze jest odpowiednie do publikacji zatem:

Babcia nalezy do tej uliczki bardziej niz jakas szprycha na obcasach. Jest silna kompozycja podkreslajaca perspektywe, powtarzalnosc wzorow, poczucie ruchu, harmonijna tonalnosc i bardzo spokojna paleta, ktora jeszcze bardziej gruntuje babcie w tym miejscu.

Slowem: wszystko o co chodzi w tym watku, no nie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta

Babcia nalezy do tej uliczki bardziej niz jakas szprycha na obcasach. Jest silna kompozycja podkreslajaca perspektywe, powtarzalnosc wzorow, poczucie ruchu, harmonijna tonalnosc i bardzo spokojna paleta, ktora jeszcze bardziej gruntuje babcie w tym miejscu.

Slowem: wszystko o co chodzi w tym watku, no nie?
    w samouwielbienie nie wpadnij tylko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Panerai Zobacz posta
    Kartofel - normalnie jak widzę, że Ty coś wrzuciłeś na forum to od razu odpalam posta i oglądam. Fajnie fotografujesz. Trzymasz poziom kolego. Świetne foty !

PS. Czy taki post miałem zamieścić oraz kiedy będą pieniądze na koncie ? JOKE !
    Mialo byc kilka linijek co najmniej - nie ma kasy.

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    w samouwielbienie nie wpadnij tylko
    Czasem jestem rzeczywiscie blisko [zart]

Ja na te elementy staram sie patrzec bardzo obiektywnie. To troche jak z klockami: jak widze, ze wszystko na zdjeciu jest - to jest i nie mam problemu z tym, zeby o tym wspomniec. Pytanie tylko, czy inni to widza i czy czyni to zdjecie dobrym hehe.

Domyślnie

Kartofel - normalnie jak widzę, że Ty coś wrzuciłeś na forum to od razu odpalam posta i oglądam. Fajnie fotografujesz. Trzymasz poziom kolego. Świetne foty !

PS. Czy taki post miałem zamieścić oraz kiedy będą pieniądze na koncie ? JOKE !
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Nie komentowałem do tej pory Twoich zdjęć.
    Ale jakbyś przestał je tu pokazywać, to nudno by się zrobiło.
    Jak dla mnie - patrząc faktycznie przez pryzmat myśli przewodniej wątku - zdjęcia w większości trzymają dobry poziom. Niektóre zaskakują. I to bardzo sobie w nich cenię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ycp Zobacz posta
    Nie komentowałem do tej pory Twoich zdjęć.
    Ale jakbyś przestał je tu pokazywać, to nudno by się zrobiło.
    Jak dla mnie - patrząc faktycznie przez pryzmat myśli przewodniej wątku - zdjęcia w większości trzymają dobry poziom. Niektóre zaskakują. I to bardzo sobie w nich cenię.
    No i masz. Ty mi tutaj zdjęcia chwalisz, a ja odwzajemniam się pojeżdżając po Twoich Karma mnie dopadnie.

30/10.

Strona 6 z 19 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów