Close

Strona 6 z 21 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 205

Wątek: 1 z 10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Nie jesteśmy kolegami więc odnoś się do mnie proszę w bardziej neutralny sposób.
    Och, najmocniej Pana przepraszam. Nie baczyłem, że Jaśnie Pan nadwrażliwy być może.

Założeniem forum jest, że wszyscy jesteśmy tu kolegami. Ale jeśli komuś nie pasuje cham-moderator, to przepraszam.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    Aż spojrzałem co zostało usunięte. Okazuje się, że jeden krótki komentarz oraz 12 postów na Twoje życzenie.
    Ja pamiętam ten komentarz i jeśli przypadkiem został odstrzelony, to zdaje mi się, że powinniście zweryfikować sens kierowania się liczbą sylab. Wg mnie to kompletna nadinterpretacja cytowanego przez Ciebie zapisu, a tego typu komentarze mogą być bardzo cenną informacją dla początkujących (zwłaszcza biorąc pod uwagę autora). Jeśli praktykujecie to w szerszej skali, a zostawiacie brednie na temat uciętego palca, to nie idziemy chyba w dobrym kierunku, prawda?

Rozumiem, że mój post liczy się w zestawie z powyższym więc faktycznie był to jeden.

Domyślnie

To nie było automatyczne. Tak działamy.
    Kacper - 1 post - brak zdjęcia. Szukam dalej, bo widzę, że długi watek. Szkoda wyrzucać, pewnie znajdę fotografię dalej i podepnę do postu 1. Nie znalazłem. Szkoda.
    Szczerze mówiąc nie chcę mi się tego robić. Kto miał widzieć, już je widział.
    Taka postawa mi się nie podoba. Zawsze się znajdą nowi czytelnicy i co?
    Poszukaj choć zdjęcia nr 1.

Co do moderowania - wolę jak ono nie jest komentowane, bo często nie wiecie co usuneliśmy i dlaczego. Tak, posty 1-2 wyrazowe lecą często w kosmos. Częstym powodem jest to, że ktoś chce sobie nabić licznik by się dostać na giełdę.

..zdaje mi się, że powinniście zweryfikować sens kierowania się liczbą sylab. Wg mnie to kompletna nadinterpretacja cytowanego przez Ciebie zapisu, a tego typu komentarze mogą być bardzo cenną informacją dla początkujących (zwłaszcza biorąc pod uwagę autora). Jeśli praktykujecie to w szerszej skali, a zostawiacie brednie na temat uciętego palca, to nie idziemy chyba w dobrym kierunku, prawda?
    Mam inne zdanie. Komentarz dotyczący kadrowania (cięcie palca) jest przynajmniej ciut dłuższy niż słowo "super" i to on jest jakąś poradą. Na temat komentowania zdjęc były dyskusje właśnie o tym, co zrobić z komentarzami 1-wyrazowymi. By były dłuższe, sensowniejsze itd. Ludzie chcą analiz i porad. Lajki są na FB.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

No i widzisz, dzięki temu odzyskałeś też komentarz, jaki chciałeś.
    Bo ciężko, by był komentarz do zdjęć jakich nie było (dlatego jak sądzę został usuniety).
    Nie jesteśmy złośliwi.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

To nie jest komentarz, który chciałem odzyskać, tylko który zwrócił moją uwagę, że coś tutaj nie gra.

Dzięki za zmotywowanie do uporządkowania linków.

Domyślnie

24.
    Untitled by Kartofelinder, on Flickr
    Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 29-11-2013 o 01:33

Domyślnie

25. 1 stycznia 2014 7.15 rano

Domyślnie

Z tych 3 ostatnich przez Ciebie przedstawionych, zdycydowanie najbardziej przemawia do mnie to noworoczne Sytuacja i kadr najbardziej klimatyczne.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

26. niestety nie widać... 25 - podoba mi się.

p.s. dalej fotografujesz d200?

Strona 6 z 21 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów