Szukaj
Fajne. Dwójka m/z jednak zdecydowanie lepsza.
Hmm... patrząc na 1. myślałem, że modelka jest... amazonką. Dla mnie bardzo nieciekawe/dziwne? piersi modelki.
Nikon
Dzięki - Andrzeju1974 mam nadzieje ze miałeś na myśli to ze fotograf nieciekawie / dziwnie pokazał piersi modelki , bo jeśli chodzi o ocenianie wdzięków modelek to chyba nie to forumpozdrawiam
jedynka całkiem przyjemna
Słabo dopasowany ciuszek.
1- niekorzystne wg mnie "okrągłe plecy, popracowałbym nad równomiernym oświetleniem kadru i modelki.
2- wspomniany już ciuszek. Z włosów zrób atut ale fajny klimat bardzo![]()
Dzięki - minorek czy mógłbyś proszę wyjaśnić mi dlaczego powinienem równomiernie oświetlić kadr i modelkę na 1nce
Zanim odpowiem chcę abyś wiedział, że zdaję sobie sprawę iż każdy ma swoją wizję i super bo kulawo by było jakby każdy robił takie same fotki.
Odnośnie oświetlenia - Patrząc na cały kadr mam wrażenie jakby na brzegu lewej strony był w miarę równy cień natomiast prawy dół to spory cień, prawa góra mniejszy a prawy brzeg bez cienia. Mi się to kojarzy z taką nierówną winietą.
Jeśli to zamierzone to luzjeśli nie brałeś tego pod uwagę to może nast. razem weźmiesz.
Co do oświetlenia modelki zaproponowałbym blendę lub coś do oświetlenia spodu i boku szczęki. Choć może wtedy byłoby za bardzo glamour ...
Tak to kosmetyka i uważam że fotka ta jest fajna ale ja miałbym taką wizję.
Pozdrawiam![]()
Dwójeczka bardzo fajna!Ma w sobie fajny klimat.
Skontaktuj się z nami