Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ulanta x2

Domyślnie Ulanta x2

Witam
    dziś ze studyjnych zmagań z Ulantą dwie klatki
    1
    2

pozdrawiam

Domyślnie

Fajne. Dwójka m/z jednak zdecydowanie lepsza.

Domyślnie

Hmm... patrząc na 1. myślałem, że modelka jest... amazonką. Dla mnie bardzo nieciekawe/dziwne? piersi modelki.
    Nikon

Domyślnie

Dzięki - Andrzeju1974 mam nadzieje ze miałeś na myśli to ze fotograf nieciekawie / dziwnie pokazał piersi modelki , bo jeśli chodzi o ocenianie wdzięków modelek to chyba nie to forum pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariuszmilkowski Zobacz posta
    Dzięki - Andrzeju1974 mam nadzieje ze miałeś na myśli to ze fotograf nieciekawie / dziwnie pokazał piersi modelki [...]
    O to mi chodziło...
    Nikon

Domyślnie

jedynka całkiem przyjemna

Domyślnie

Słabo dopasowany ciuszek.
    1- niekorzystne wg mnie "okrągłe plecy, popracowałbym nad równomiernym oświetleniem kadru i modelki.
    2- wspomniany już ciuszek. Z włosów zrób atut ale fajny klimat bardzo

Domyślnie

Dzięki - minorek czy mógłbyś proszę wyjaśnić mi dlaczego powinienem równomiernie oświetlić kadr i modelkę na 1nce

Domyślnie

Zanim odpowiem chcę abyś wiedział, że zdaję sobie sprawę iż każdy ma swoją wizję i super bo kulawo by było jakby każdy robił takie same fotki.
    Odnośnie oświetlenia - Patrząc na cały kadr mam wrażenie jakby na brzegu lewej strony był w miarę równy cień natomiast prawy dół to spory cień, prawa góra mniejszy a prawy brzeg bez cienia. Mi się to kojarzy z taką nierówną winietą.
    Jeśli to zamierzone to luz jeśli nie brałeś tego pod uwagę to może nast. razem weźmiesz.
    Co do oświetlenia modelki zaproponowałbym blendę lub coś do oświetlenia spodu i boku szczęki. Choć może wtedy byłoby za bardzo glamour ...

Tak to kosmetyka i uważam że fotka ta jest fajna ale ja miałbym taką wizję.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Dwójeczka bardzo fajna!Ma w sobie fajny klimat.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów