Szukaj
Przepalone błotniki ale oprócz tego super![]()
Artyzmu tej fotce nie odmówię i pod tym względem mi się podoba, ale sam obiekt mi nie leży - wygląda nieco kiczowato![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
On stoi na nierównym czy taką ma geometrię, że przy skręcie kół jedno się tak dziwnie kładzie?
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
1/10?![]()
Calosc swietna, jest klimat, chociaz faktycznie jakos krzywo lezy![]()
Tak jest to mój model do driftu w skali 1:10
Stoi na równym, koła lekko mi się skręciły, a że mam moduł skrętu zrobiony i koła w mocnym camberze
http://driftmission.com/wp-content/u.../camber-11.jpg
To tak stoi, w drifcie to logiczne![]()
Ogólnie skupiłem się tak na robieniu tego efektu pyłku że zapomniałem o skręceniu kół na wprost![]()
Ja się tylko tak informacyjnie pytałem, bo zdjęcie "ma klimat" i jest bardzo fajne. Nie byłem na tyle sprytny, żeby domyślić się, że to modelZ tą geometrią to oni trochę upraszczają, bo znaczenie jeszcze ma kąt pochylenia głównego sworznia zwrotnicy, ale to faktycznie tak działa.
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
sowart - mozesz polecić jakiś poradnik do "driftu" ustawień itp. - młody lubi się pobawić
auto jest (schumacher mi2) - natomiast ja mam niezbyt dużo czasu na szukanie czegoś rozsadnego i zabawę ustawieniami
Więc wszelkie ustawienia auta do driftu itp. Znaleśc można na forum PDMRC.PL
No tez z moim czasem słabo, a te wszystkie modyfikacje w modelach trochę schodzą.
Ogólnie schumacher mi2 nie znam tego podwozia mimo że przez rok zjeździłem 3 ale typowo do driftu. Te wasze to to wyścigów ponoć jest swietne, ale jak z driftem nie wiem i niestety nie ma do niego czesci w PL aby taki model przystosować do latania bokiem.
Skontaktuj się z nami