Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: My Drift car

Domyślnie

Przepalone błotniki ale oprócz tego super

Domyślnie

Świetna fota!!!
    fotoaparat+jakieś dekle

Domyślnie

Artyzmu tej fotce nie odmówię i pod tym względem mi się podoba, ale sam obiekt mi nie leży - wygląda nieco kiczowato
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

On stoi na nierównym czy taką ma geometrię, że przy skręcie kół jedno się tak dziwnie kładzie?
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

1/10?

Calosc swietna, jest klimat, chociaz faktycznie jakos krzywo lezy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adriansocho Zobacz posta
    On stoi na nierównym czy taką ma geometrię, że przy skręcie kół jedno się tak dziwnie kładzie?
    Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    1/10?

Calosc swietna, jest klimat, chociaz faktycznie jakos krzywo lezy
    Tak jest to mój model do driftu w skali 1:10
    Stoi na równym, koła lekko mi się skręciły, a że mam moduł skrętu zrobiony i koła w mocnym camberze
    http://driftmission.com/wp-content/u.../camber-11.jpg
    To tak stoi, w drifcie to logiczne
    Ogólnie skupiłem się tak na robieniu tego efektu pyłku że zapomniałem o skręceniu kół na wprost

Domyślnie

Ja się tylko tak informacyjnie pytałem, bo zdjęcie "ma klimat" i jest bardzo fajne. Nie byłem na tyle sprytny, żeby domyślić się, że to model Z tą geometrią to oni trochę upraszczają, bo znaczenie jeszcze ma kąt pochylenia głównego sworznia zwrotnicy, ale to faktycznie tak działa.
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

sowart - mozesz polecić jakiś poradnik do "driftu" ustawień itp. - młody lubi się pobawić
    auto jest (schumacher mi2) - natomiast ja mam niezbyt dużo czasu na szukanie czegoś rozsadnego i zabawę ustawieniami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    sowart - mozesz polecić jakiś poradnik do "driftu" ustawień itp. - młody lubi się pobawić
    auto jest (schumacher mi2) - natomiast ja mam niezbyt dużo czasu na szukanie czegoś rozsadnego i zabawę ustawieniami
    Więc wszelkie ustawienia auta do driftu itp. Znaleśc można na forum PDMRC.PL
    No tez z moim czasem słabo, a te wszystkie modyfikacje w modelach trochę schodzą.
    Ogólnie schumacher mi2 nie znam tego podwozia mimo że przez rok zjeździłem 3 ale typowo do driftu. Te wasze to to wyścigów ponoć jest swietne, ale jak z driftem nie wiem i niestety nie ma do niego czesci w PL aby taki model przystosować do latania bokiem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów