Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: ach te oczy....

Domyślnie

na 3ce oczy są prawie w cieniu, ramię krzyczy że jest najważniejsze na zdjęciu a przecież to g..no prawda

Eesztę baaaardzo fajnie się ogląda, uznanie
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie

3 niet 4 popraw kadr , 1 szaro trovhę 2 najlepsza
    D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniara Zobacz posta
    1 szaro trovhę
    Na początku pomyślałem - eee tam szaro. Ale z wrodzonej ciekawości zerknąłem sobie w PSie na historgram i rzeczywiście bardzo zachowawczy. Może autorowi o to chodziło (bo to w sumie portret i nie trzeba silić się na wielkie kontrasty). Niemniej można też fotkę potraktować odpowiednio poziomami i zrobić z niej rzeczywiścei coś bardziej kontrastowego. Jakby coś, to usunę, bo to nie mój wątek

Domyślnie

nienie zostaw zostaw... ja jak najbardziej jestem za pokazaniem innej obróbki... bo u mnie PS kuleje
    sciagnałem troszke z kolorow na orginale wydawaly mi sie za cukierkowe ( robilem chyba z ustawionym ViVid )

bardzo podoba mi sie twoja obróbka.... ja jednak modelce zostawie swoj i pokaze twoj. znajac Libe wezmie dwa :P
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ta moja obróbka polegała na wykonaniu akcji, którą mam ustawioną w PSie - auto poziomy, auto kontrast i kolor, lekkie wyostrzanie. No ok, troszkę jeszcze dotknąłem ręcznie. Niemniej można z tego zdjęcia jeszcze wiele wyciągnąć (tzn. obrobić je w danym kierunku), tyle że już manualnie. A poza tym samo w sobie jest wg mnie bardzo dobre, więc obróbka to tylko taka kropka na "i"

Domyślnie

Zbigniewie i znów wyjdzie, że sie ciebie czepiam ale nie ma nic gorszego od auto poziomów, czy auto kontrastów, zwłaszcza jeśli chodzi o portret, brrr...
    oczy rzeczywiście wyszły cudnie, piękna kobieta pięknie sfotografowana, ze wskazaniem na 1
    pozdrówka

Domyślnie

Spoko, wiem, że nie ma nic gorszego i zrobiłbym wiele rzeczy manualnie gdybym miał więcej czasu i umiał - chciałem tylko pokazać, że można zdjęcie przetworzyć zależnie od własnych intencji. Przyznaję się bez bicia, że auto-obróbka nie jest tym, co powinno się stosować w portrecie.

Domyślnie

to może i ja dołożę swoje 3 grosze w kwestii obróbki- w wersji Zbigniewa skóra jest troszke za mocno wyeksponowana...

http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

No no - hani - masz materiał jak pisałem poprzednio - dziewczyna świetna. Nareszcie pokazałeś ją tak jak na to zasługuje... Bravo !
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Madziulek
    Gość

Domyślnie

1 pięknie ...śliczna modelka
    1 i 2 bardzo dobre na tych zdjęciach naprawdę ładne ją pokazałeś o wiele lepiej niż poprzednio mz

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów