Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: ach te oczy....

Domyślnie

B/W bardzo ładna , lecz szkoda koloru tych przepięknych oczu. Myślę, że numer trzy wyszedłby dobrze dopiero przy fotografii twarzy modelki z góry z lekko uniesioną głową. Perspektywą można takie "niedociągnięcia" poprawić. Widocznie modelka ma tak charakterystyczną budowę głowy. 1 i 2 najlepsze z serii. Pozdrawiam

Bonzo
    Gość

Domyślnie

jak dla mnie oryginał tej fotki która była przerabiana przez innych kolegów/koleżanki jest najlepszy ogólnie pierwsza seria bardzo mi pasi a nie jednak w 3 bym chyba ciaśniej kadrował

Domyślnie

1. Pasowałby mi kwadrat, żeby ramiona były tak samo ucięte po obu stronach zdjęcia. Twarz, mina, światło - świetne
    2. ... może lepiej byłoby z ostrością na obu oczach... czepiam się
    3. Ekspertem nie jestem, ale wydaje mi się, że pokazanie więcej tułowia i mniej powietrza przed głową (głowa i ciało prawie na całej przekątnej kadru) bardzo by poprawiło odbiór zdjęcia, tym bardziej że ciało ładne . A może by doświetlić twarz od dołu bleną, byłaby "lżejsza" ???
    4. Za kolegami - więcej dołu. Czemu nie chcesz nam pokazać więcej Liby?! Myślę, że ma piękny dekolt, więc czemu go ukrywać?

Tak sobie narzekam, a zdjęcia są świetne.
    Piękna modelka, piękne światło. Bardzo mi się podobają.
    Dużo sprzętu, mało czasu

Domyślnie

Aha, pierwsza wersja fotek najlepsza. Kolor gra tu decydującą rolę - te oczy...

Ważniejsze od PSa są umiejętności fotografa. Ty je masz i ćwicz dalej. Dobrze Ci idzie.
    A PSa i tak siłą rzeczy się nauczysz.
    Dużo sprzętu, mało czasu

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów