Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Domyślnie Gwarancja sukcesu...

... w fotoreporterce to rozmazane zdjęcia, przynajmniej wg IX WKF NG:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...nego.html?i=10

i pomyśleć że ja takie zdjęcia do kosza wywalam...

Domyślnie

Po tym jak Obama dostał Nobla to mnie nic na tym świecie nie zdziwi.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Eeee nie, to niemożliwe. Przecież nie ma opcji, by wygrały takie zdjęcia.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

słów brakuje. Może to jakiś absolwent Dyplomy Studium Fotografii ZPAF w Warszawie
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

no powiem że jestem wstrząśnięty. Czyżby w tym roku szanowne juru oceniało zdjęćia bez okularów ?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zazdroscicie i tyle Widzicie, sprawa wyglada tak - jak jest konkurs, to trzeba wyslac zdjecia zamiast siedziec na tylku i pierdziec w stolek, bo jak pokaza zwyciezcow to mozna tylko marudzic, ze wygraly jakies dziwne obrazki...

Lepiej opisy poczytajcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    no powiem że jestem wstrząśnięty. Czyżby w tym roku szanowne juru oceniało zdjęćia bez okularów ?
    W tym roku oceniano efekt 3D

Domyślnie

fajne zdjecie zaby i srokosza .. niezle zdjecia sportowe.. ladny widok przez peryskop .. dobry pomysl z naturalnym jacuzi. reszta to totalna masakra ktora nei powinna ujrzec swiatla dziennego.
    ale jak nie wiadomo jakie zdjecia wyslac na konkurs to trzeba wysylac takie nieostre i bez sensu i najelpiej czarnobiale - zawsze jest olbrzymia szansa ze ktos z jury dopatrzy sie tam wielkiej sztuki o ktorej nawet sam autor nie mial pojecia.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

oj tam, zazdroście ot co! Ja od tej pory zbieram wszystkie najgorsze swoje zdjęcia i będę wysyłał, bo po obejrzeniu laureatów mnie wychodzi że jak zdjęcie będzie niedoświetlone, zaszumione, rozmazane, przekrzywione i nie będzie absolutnie nic pokazywało to ma 80% szansy na nagrodę, pozostałe 20% to chwytający za serce opis bo wiadomo że zdjęcia się czyta a nie ogląda

Domyślnie

Nie obrazajac autora zdjec, ale tutaj jest przyklad tego co pisze kolega powyzej...nazwac to projektem i mamy sukces.
    No w tym przypadku do sukcesu doklada sie nazwisko...
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 26-09-2013 o 14:47

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów