Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Domyślnie

Bo sztuki nie rozumiesz. Tylko robisz jakieś prawidłowe, dobrze naświetlone i wykadrowane obrazki ludziom wciskasz. Jeszcze do tego nie brzydkie. A głupie Brytole sztuki nie rozumiejom, i jeszcze jakieś nagrody wciskajom.
    To tylko w zgniłym od dawna kapitalizmie. TU jest sztuka prawdziwa, brzydka, nieostra, krzywa i z szumem/ziarnem.

Oczywiście, ze sarkazm.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Swoją drogą ciekawe tłumaczenie żyri... nagroda nie za dobre zdjęcia tylko za to że jest nadzieja że autorka kiedyś dobre zdjęcia będzie robić...
    To ja chcę dostać Miss Nastolatek bo się staram i kiedyś mi się uda...

Domyślnie

Dajcie spokój. National Geographic Polska od kilku lat obniża poziom. Kiedyś to był szanowany magazyn, dużo stron, świetne reportaże i zdjęcia. Sam miałem przez kilka lat prenumeratę. Od czasu gdy odszedł? Darek Raczko a redaktorem naczelnym została Wojciechowska czytać i oglądać się tego nie da. Objętościowo mniejszy o połowę z tego 50% to reklamy. Spokojnie mogliby zrobić z tego tygodnik. Drukują jakieś Travlery za grube pieniądze i płacisz dwa razy za to co było kiedyś w jednym magazynie. Poza tym słuchy chodzą że Martyna nie jest skłonna do kompromisów i ciężko się z nią współpracuje. Dlatego odeszło kilku zdolnych ludzi. Szkoda, bo start ekipa miała świetny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    To ja chcę dostać Miss Nastolatek bo się staram i kiedyś mi się uda...
    Chyba kurde jak w Tajlandii w barze zaśniesz!

Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Mi podoba się komentarz Michała Góreckiego: "... I ja nie wiem, czy one są celowo stylizowane na prostotę, czy prostackie"

Może jesteśmy ograniczeni i nie dostrzegamy sztuki tam gdzie może (?) być, ale często widuję lepsze zdjęcia robione reportersko, ale o nieporównywalnie większej estetyce.
    Poza tym fakt, że takich zdjęć codziennie powstają miliony mocno osłabia argument, że są "szczere" i "świeże".
    Dla mnie to za mało.
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Chyba kurde jak w Tajlandii w barze zaśniesz!

Ale potencjał mam!

Domyślnie

"Stare wapniaki" jesteśta i się na "śtuce" nie znacie
    W przyszłym roku startuje osobiście. Tylko muszę na pawlaczu stareńką nokijkę odnaleźć.
    Takie zdjęcia robiła jako standard.
    Tutaj jest... podpis

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów