Close

Strona 153 z 364 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203253 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 521 do 1 530 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arecki Zobacz posta
    ruski standard jest bardzo dobry, szczególnie złoty, mój ulubiony
    Muszę potwierdzić. Wódka bardzo dobra. Jak tylko dorwę u siebie złotą to nie omieszkam wypróbować.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arecki Zobacz posta
    Piwo niepasteryzowane z rocznym terminem ważności Smakowo szału nima, moim zdaniem. Może trochę Żywe udaje, ale cieńsze w smaku, nie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zako Zobacz posta
    Piwo niepasteryzowane z rocznym terminem ważności Smakowo szału nima, moim zdaniem. Może trochę Żywe udaje, ale cieńsze w smaku, nie?
    dokładnie, bez szału....ale piłem gorsze
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

panowie, rzecz straszna się stała, jestem uczulony na piwo, całe życie piłem piwo i nagle bach, muszę iść do alergologa, masakra jakaś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    panowie, rzecz straszna się stała, jestem uczulony na piwo, całe życie piłem piwo i nagle bach, muszę iść do alergologa, masakra jakaś
    Niekoniecznie na piwo. Może masz jaką krzyżówkę - znaczy połączenie z czymś działa źle.
    (chipsy chemiczne/chrupki kukurydziane).
    Weź też pod uwagę że aktualnie dość dużo piw koncernowych ma w składzie jakiś udział zasypu surowców niesłodowych - być może one Cię uczulają.

Domyślnie

sprawa wygląda tak, że nagle w armenii dostałem uczulenia jakiegoś (mega katar, kaszel) i trzyma mnie do teraz, po powrocie zacząłem brać jakieś leki antyhistaminowe to mi się polepszyło raz nie wziąłem tablety wypiłem piwo i masakra, potem brałem tablet i piłem piwo było ok, wczoraj znów nie wziąłem tablety wypiłem piwo myślałem że wykorkuję (mega katar, kaszel) po tablecie przeszło (czipsów i innych badziewi nie jem) muszę się przejść do alergologa

masakra jakaś

Domyślnie

Odstaw na pół roku i samo przejdzie.
    Po piwie Ci tak jest na pewno? Jęczmień zawiera gluten, czy inne produkty wysokoglutenowe nie uczulają?
    (weź najedz się białego pieczywa i zobaczysz jaki będzie efekt).

Moim zdaniem po prostu zakwasiłeś organizm i teraz z pół roku musisz uważać z piwem.

Domyślnie

hm, nigdy nie miałem żadnego uczulenia

Domyślnie

Uczulenie często nabywasz przez ciągłe dostarczanie organizmowi alergenów.
    W pewnym momencie następuje bunt. To nic odkrywczego i nic nowego.
    Może masz ogólnie uczulenie teraz na etanol? Po innych trunkach też tak masz?
    Jeśli tak to wątroba do badania i regeneracji

Domyślnie

nie wiem, jak mi trochę przejdzie, odstawię pigułę i spróbuję czegoś mocniejszego

Strona 153 z 364 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203253 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów