Olympusy 35, Canonety, Yashica, Minolty Hi matic. Do 500 zł znajdziesz, potrzebna tylko cierpliwość. Konica S2/S3, Hexar (drogi). Ppolecałbym znaleźć z ogniskową do 40mm.
Szukaj
Olympusy 35, Canonety, Yashica, Minolty Hi matic. Do 500 zł znajdziesz, potrzebna tylko cierpliwość. Konica S2/S3, Hexar (drogi). Ppolecałbym znaleźć z ogniskową do 40mm.
Ok w takim razie wszystko jasne, ale widzę że ktoś polecał lustrzankę więc jeszcze zapytam a co z nikona manualnego możecie polecić w tej cenie. No i jakie szkiełko proponujecie na pewno wolałbym coś jasnego żeby w lesie też móc zrobić zdjęcie choć chyba wypada założyć nowy wątek![]()
Z Nikona bierz f90 bardzo fantastyczny aparacik mam wersję X
//...telefonowane...//
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
polecam FA, ma tryb A.
Tryb a mi jest niepotrzebny ale preselekcja owszem![]()
Bez urazy, ale F90 jest duży i ciężki. Może Nikon manualny, albo Pentax Me, Olek z serii OM? Bierz coś nieduzego z pomiarem światła.
Wspominałem wyżej o nikonie manualnym, a co do nikona f90, to tak jest ciężki i wielki a z gripem jeszcze większy choć chyba F5 jest od niego większe.
Wczoraj oglądałem Nikona FE10 jest mały i lekki ale strasznie plastikowy i to aż nieprzyjemnie plastikowy, więc odpada
Bo to tak naprawdę nie nikon a cosina![]()
D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
AF16/2.8D | AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai
Człowiek na chwile odstawi aparat i od razu złe skojarzenia przychodzą![]()
Skontaktuj się z nami