Close

Strona 185 z 607 PierwszyPierwszy ... 85135175183184185186187195235285 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 841 do 1 850 z 6065

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikar39 Zobacz posta
    A po jakiego grzyba potrzebna ta osłona, przecież masz chartowane szkło
    Pewnie dla lepszego samopoczucia ja również zamówiłem i założyłem GGS Lamour również na górny wyświetlacz i czuję się pewniej A kto biednemu zabroni żyć bogato ? Koszta niewielkie a zawsze mniejsze ryzyko uszkodzenia np. od zamka w bluzie, kurtce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dalu Zobacz posta
    "Brak towaru w magazynie". Jest szansa na notopstryk.pl. Swoją drogą to jakaś porażka, że nigdzie tych szkiełek nie można kupić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pet5 Zobacz posta
    "Brak towaru w magazynie". Jest szansa na notopstryk.pl. Swoją drogą to jakaś porażka, że nigdzie tych szkiełek nie można kupić.
    Dostępność: W magazynie.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dalu Zobacz posta
    Czy ten Infoto to pewny sklep. Ktoś w nim kupował ?
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piterdm Zobacz posta
    Dostępność: W magazynie.
    A jak klikniesz "dodaj do koszyka" to otrzymujesz komunikat "Brak towaru w magazynie"

Domyślnie

Polecam notopstry.pl, dwa dni i osłona w domu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikar39 Zobacz posta
    A po jakiego grzyba potrzebna ta osłona, przecież masz chartowane szkło
    ....które i tak można porysować Mi bez większych problemów się udało nawet Gorilla Glass porysować w telefonie (a raczej dbam o telefony i nie wrzucam ich gdzie popadnie).
    Sony Ericsson K800I z kartą flash 1GB.

Domyślnie

Również polecam, GGS, www.notopstryk.pl . A tak ogólnie to jest jakiś problem, z tym GGS do d7100. Na folie czekałem - miesiąc! A tu na GGS 3 dni. Tylko upewnij się że mają "teraz", bo na stronie można kupić, ale też chwilowo mogą mieć braki - ale o tym poinformują. A przy odsprzedaży ludzie jednak zwracają uwagę na rysy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pet5 Zobacz posta
    Można kupić bez wychodzenia z domu na popularnym serwisie aukcyjnym, np. z UK. Jednak nie wszyscy sprzedawcy wysyłają do Polski.

Kolegów zainteresowanych ceną i konkretną aukcją sprzedającego, który realizuje dostawy do Polski zapraszam na priv.
    Ostatnio edytowane przez warpman ; 14-09-2013 o 15:43 Powód: .
    D7100, kilka obiektywów, statyw, głowica i flash
    "Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego" - Lew Tołstoj

Strona 185 z 607 PierwszyPierwszy ... 85135175183184185186187195235285 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów